Primele imagini cu Irina Loghin după ce s-a vindecat de coronavirus. Artista le-a transmis un mesaj important tuturor românilor

Publicat: 19 Sep. 2020, 09:36 Vedete

Irina Loghin s-a vindecat după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar acum starea sa de sănătate este una foarte bună. Celebra cântăreață le-a transmis fanilor și un mesaj, ba mai mult i-a luat pe aceștia prin surprindere cu ultima decizie pe care a luat-o la scurt timp după ce a ieșit din spital.

”Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici”, a fost declarația Irinei Loghin, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Vedeta muzicii populare românești este în acest moment în afara oricărui pericol.

În vârstă de 81 de ani, solista le-a dezvăluit fanilor săi ce are de gând să facă, în următoarea perioadă. Odată vindecată de noul coronavirus, aceasta se simte pregătită să revină pe scenă și să își încânte publicul cu melodiile sale.

Irina Loghin a transmis că va reveni pe scenă, fiind vorba de un eveniment ce va avea loc în acest sfârșit de săptămână, în Buzău. Cântăreața va cânta în aer liber, iar spațiul dedicat spectacolului va fi unul extrem de mare, așa cum acesta și-a dorit.

„Vă aștept! Să ne petrecem cum numai noi prahovenii știm! Vă iubesc!”, a spus Irina Loghin, în filmarea în care anunță evenimentul de duminică.

Ce sumă percepe Irina Loghin pentru un concert

Deși am avea tendința să credem că artiștii din muzica pop, rock și dance stau cel mai bine la sumele încasate pentru o cântare, iată că nici cântăreții de muzică populară nu sunt mai prejos.

Irina Loghin, de exemplu, percepe suma de 1500 de euro, Gheorghe Turda între 1000 și 1500 de euro, Sofia Vicoveanca între 1200 și 1500 de euro, în timp ce Ionuț Fulea ia pentru o cântare 1500 de euro.

Publicat: 19 Sep. 2020, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă