Fiul Irinei Loghin, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus: ”Am avut forma mai ușoară”

Publicat: 01 Sep. 2020, 15:24 Vedete

În urmă cu doar câteva zile, Irina Loghin, soțul și fiul lui acesteia s-au infectat cu noul coronavirus. Cei trei sunt internați în continuare la Matei Balș, însă din fericire sunt în afara oricărui pericol. Fiul celebrei artiste a făcut și primele declarații și spune cum se simte în aceste momente.

În urmă cu câteva zile, familia Irinei Loghin a ajuns de urgență la spital, după ce soțul artistei a prezentat primele simptome specifice noului coronavirus.

Bărbatul a fost declarat primul pozitiv, iar ulterior și Irina Loghin, precum și fiul au fost testați, iar rezultatul a arătat că de asemenea sunt infectați cu coronavirus.

Ciprian Cernea, fiul cântăreței, a făcut declarații despre starea lui de sănătate, precum și a familiei lu: „În funcție de rezultate ne vor da externarea. Neavând simptome, probabil ne vor da drumul acasă. Ne simțim bine. Nu am avut nimic. Suntem ok și mai avem un pic și într-o săptămână putem ieși pe stradă. Deja au trecut 10 zile, adică două săptămâni de la infectare. Ultimele teste au ieșit negative. Noi le-am făcut în același timp, nu avem de unde să știm care de la care s-a infectat. Nu putem acuza pe nimeni”, a spus Ciprian Cernea la Antena Stars.

Fiul Irinei Loghin, primele declarații

Fiul cântăreței Irina Loghin a mai dezvăluiyt faptul că virusul este extrem de violent.

Acesta susține că el, mama și tatăl său au fost infectați cu o formă ușoară a noului coronavirus, iar starea lor este bună în acest moment.

”E atât de păcătos. Este un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face. Problema cea mai mare este că vor fi infectați cu toții. Vor crește cazurile. Problema cea mai mare este să se transforme tulpina. Noi am avut forma mai ușoară”, a mai spus Ciprian Loghin.

Publicat: 01 Sep. 2020, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă