Clipe de groază! Soțul Andreei Bălan, la un pas să fie ucis de propriul tată!

Publicat: 20 Dec. 2019, 10:54 Vedete

George Burcea a fost la un pas să fie omorât de propriul tată. Actorul a trecut prin clipe de coşmar, însă din fericire a reuşit să scape cu viaţă din mâinile părintelui său.

Potrivit CANCAN.RO, întâmplarea ar fi avut loc tocmai la înmormântarea fratelui bărbatului. Tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. 

„Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său.

Mai mult decât atât, apropiaţii familiei susţin faptul că aceste ieşiri violente ale lui Ioan Burcea erau frecvente şi în trecut, însă toată lumea a crezut că bărbatul s-a schimbat.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea, pentru CANCAN.RO

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică. Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția.

Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. 

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

 Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea pentru sursa citată.

 

Publicat: 20 Dec. 2019, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă