Socrul Andreei Bălan, declaraţii halucinante: „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu un șofer de TIR”

Publicat: 27 Feb. 2020, 11:22 Vedete

Tatăl lui George Burcea a făcut declaraţii şocante după ce scandalul dintre fiul său şi Andreea Bălan a izbucnit. Pe lângă faptul că bărbatul a declarat public că o susţine pe nora sa, acum a dezvăluit alte lucruri neştiute despre copilăria băiatului său.

Socrul Andreei Bălan a vorbit despre lucrurile care s-au întâmplat în familia Andreei Bălan şi a dezvăluit că George Burcea ar putea să nu fie copilul lui.

Bărbatul a povestit că, pe vremea în care mama lui era gravidă, l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi: un şofer de tir şi celălalt, naşul copilului mai mare.

Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”a declarat Nelu Burcea pentru Impact.

Nelu Burcea, despre scandalul cu drogurile

„Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a spus Nelu Burcea pentru impact.ro.

Atunci când apăreau în public, George Burcea şi Andreea Bălan erau întotdeauna cu zâmbetul pe buze şi nimeni nu și-a imaginat că cei doi ar avea probleme în căsnicie.

„Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a mai menționat Nelu Burcea.

 

Publicat: 27 Feb. 2020, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă