Andreea Bălan, umilinţa supremă! George Burcea s-a fotografiat în compania altei femei

Publicat: 28 Feb. 2020, 12:38 Vedete

Scandalul în care sunt implicaţi George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a se fi terminat. Deşi cei doi nu au oferit declaraţii oficiale cu privire la ceea ce se întâmplă între ei, gurile rele cred mai mult ca niciodată că divorţul este doar o chestiune de timp.

Recent, George Burcea le-a dat ocazia cârcotaşilor să comenteze din nou cu privire la problemele dintre el si Andreea Bălan. Mai exact, actorul a publicat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în compania altei femei. Cel mai probabil, imaginea este făcută în timpul unei şedinţe foto, însă acest lucru nu i-a oprit pe admiratorii cântăreţei să-l taxeze destul de dur pe soţul acesteia.

”Din câte am înțeles vor sa divorțeze ,cine ar fi crezut !!!”/ ”Dar cu Andreea , poze ? Cam rar…”/ ”Andreea merita ceva mai bun, du-te in pustie, sa vedem oameni talentati”/ ”Nici măcar pe Instagram nu o mai urmărește pe Andreea… urmărește in schimb toate”/ ”Pacat ca te folosesti de cariera sotiei tale pentru acest lucru. Parea ca o iubesti, cel putin asa ne-ai dat de inteles. Daca intr-adevar esti preocupat de cum se simte o femeie intr-o familie, atunci ai grija de sotia ta. Nici o campanie (fara nici un scop) nu este mai importanta decat familia ta. Cand ai fost la Cristi Brancu s-a vazut clar ca lucrurile nu stau tocmai bine intre voi. Eu in locul tau, as analiza ce e mai important pentru mine: familia sau expunerea copilariei mele. Opreste-te o secunda din tumultul vietii tale, analizeaza ce iti doresti cu adevarat pentru un viitor indepartat, si apoi vezi ce faci bine si unde gresesti. Fii pentru fetitele tale, tatal pe care tu nu l-ai avut alaturi. Astfel de campanii fara sens, nu iti vor ajuta copiii pe viitor si nici nu iti vor aduce inapoi timpul pierdut acum!”, au fost câteva dintre comentariile internauţilor.

Andreea Bălan, adevărul despre divorţ

După ce artista a fost criticată de fani că nu-i respectă şi nu le spune ce se întâmplă în viaţa ei, Andreea Bălan a răbufnit şi a oferit prima declaraţie.

„Dacă te joci cu oamenii care te apreciază şi aşteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ţi umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ţi însecena un divorţ! Cei care o compătimiţi şi îi da-ţi sfaturi…probabil se tevălesc pe jos şi ea şi George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă şi de care îşi bat joc în aşa hal! Deci, măi oameni buni! Aştia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-şi joc de naivitatea voastră!”, a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

Răspunsl artistei nu a întârziat să apară, Andreea Bălan nu a mai rezistat şi i-a răspuns persoanei care o acuză de înscenarea divorţului: „Scrie în toată presa adevărul”.

Publicat: 28 Feb. 2020, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă