Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, moment stânjenitor în public. Artista şi-a pus soţul la punct în timpul unui interviu

Publicat: 06 dec. 2023, 14:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună de aproape 3 ani, iar în 2021 au decis să se căsătorească. Fanii i-au putut descoperi mai bine pe cei doi în cadrul emisiunii America Express. Cuplul a primit numeroase critici, dar şi aprecieri din partea telespectatorilor pe parcursul competiţiei. Recent, un alt moment neaşteptat cu artiştii a devenit viral în spaţiul public. Şatena l-a pus la punct pe soţul ei în timpul filmărilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii eliminați din competiția America Express. Parcursul lor în emisiune a fost destul de criticat de cei care i-au urmărit, în special comportamentul cântăreţului. Acesta a fost acuzat că-i pasează soției lui probele cele mai grele.

Cleopatra Stratan l-a pus la punct pe soţul său în faţa camerelor

În urmă cu ceva timp, cuplul de artişti a fost invitat în cadrul unui podcast. La un moment dat, li s-a cerut să îşi descrie partenerul într-o propoziție. Artistul nu a înţeles iniţial ce are de făcut și a răspuns printr-un singur cuvânt, iar soția lui a ținut să-l corecteze public.

„’Propoziție, nu cuvânt’, i-a atras atenția Cleopatra Stratan. ‘Unică în lume’, a răspuns din nou Edward. ‘Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat’, i-a spus pentru a doua oară artista. ‘Ea este unică în lume'”, a fost răspunsul final al cântărețului.

Artiştii au vorbit despre experienţa de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că momentele încărcate de suferință și frică, și-au spus cuvântul în ultimul joc la care au participat.

„Nu este ceva de ascuns. La o probă, un columbian care era judecătorul probei a leșinat. Ridică-ți moralul după episodul acela. Mama cameramanului nostru a murit. Am văzut lacrimi. Ni s-a tăiat tot în momentul acela. Al treilea (n.r. moment) ne-au atacat cu pistoalele”, a povestit Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Edward Sanda nu regertă eliminarea din competiție, deși i-ar fi plăcut să demonstreze mai mult: „M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare”.

Când s-au întors în România, cei doi au vorbit cu cei dragi despre momentul care i-a marcat în competiţie.

„Nu le-am zis la toți. Au rămas șocați. S-au pus ei în pielea noastră. Nimeni nu s-ar fi riscat să regizeze ceva de genul acesta. Au plâns”, a mai spus Edward Sanda.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 06 dec. 2023, 14:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă