Deși sunt foarte tineri, sunt siguri de iubirea lor. Când va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda

Publicat: 17 nov. 2020, 14:12 Autor: Elena Vedete

După ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit chiar în cadrul majoratului artistei, toată lumea a vrut să afle când urmează să pășească în fața altarului. Cei doi sunt de o vreme împreună, iar Edward Sanda și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan. Nu doar că sunt extrem de fericiți împreună, dar se pare că și planurile de viitor sunt la comun! 

Potrivit spuselor artistului, se pare că sunt stabilite data nunții și locația de vis unde tinerii își vor petrece luna de miere, transmite antenastars.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai atractive cupluri. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în urmă cu două luni, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare. Edward Sanda a mărturisit că dacă toate lucrurile vor merge așa cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o piedică, atunci nunta va avea loc în vara anului 2021. Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că își dorește un copil cu Cleopatra Stratan în maxim cinci ani!

“Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a dezvăluit Edward Sanda pentru impact.ro.

Cât despre locația pe care au ales-o pentru luna de miere, artistul a mărturisit că atât el, cât și partenera lui de viață își doresc foarte mult să meargă în Maldive.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Deși s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, dragostea lor s-a născut la începutul acestui an, după cum a mărturisit chiar tânăra artistă.

„Noi ne-am cunoscut la Caracal. Eu aveam 11 ani și el avea 16 când ne-am întâlnit. Am cântat împreună la un concert. De fapt, eu am avut un concert la Caracal, pe 1 iunie 2014, am și acum afișul, și el a cântat în deschiderea mea. M-am îndrăgostit de el după 4 ani, pentru că după concert nu ne-am mai întâlnit, ne-am reîntâlnit acum 2 ani. Nu m-am gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a povestit ea.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 nov. 2020, 14:12 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×