Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales o destinație de top pentru luna de miere

Publicat: 07 Sep. 2021, 16:40 Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales o destinație romantică pentru luna de miere. Cei doi au făcut publice imagini inedite din vacanță, în timp ce se bucură de soare și plajă. 

Chiar dacă au fost și voci care au criticat alegerea lor de a se căsători atât de tineri, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut pasul cel mare la mjlocul lunii august.

Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat evenimentul într-o locație romantică. Mai exact pe malul lacului Snagov. Printre invitați la nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan s-au numărat, rudele și apropiații celor doi.

Imagini din paradis

Cum era de așteptat, aceștia au plecat acum în luna de miere. Și au ales o destinație romantică. Cleopatra și Edward au ajuns în frumoasa Sardinia, acolo unde s-au bucurat din plin de soare și plajă.

Artista s-a filmat în costum de baie, fericită de tot ce o înconjura, în vreme ce jumătatea ei a renunțat la tricou, pregătit probabil de o baie în mare.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns în luna de miere
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură de vacanță

S-au îndrăgostit la prima vedere

Pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa “Te las cu inima” la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu. Edi deja se lansaseră cu “Doar pe a ta”, având ditamai succesul, succedată de “Haine scumpe”. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am intrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor.

Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a povestit Cleopatra Stratan.

Publicat: 07 Sep. 2021, 16:40 Vedete
Pe aceeași temă