Cleopatra Stratan s-a căsătorit la 18 ani cu Edward Sanda! Cum a arătat fericita mireasă

Publicat: 15 aug. 2021, 09:31 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trăit în acest weekend cele mai mari emoții din viața lor.

Cei doi tineri artiști și-au dus iubirea la un alt nivel și s-au căsătorit, la doar un an după ce Edward Sanda i-a cerut mâna Cleopatrei Stratan.

Fericiții mirii s-au bucurat încă de dimineață de ceea ce aveau să trăiască la propria nuntă, în fața familiei și a prietenilor. Pentru ziua în care a devenit soție, Cleopatra Stratan a îmbrăcat o rochie albă, simplă, cu dantelă în jurul sânilor și cu spatele gol. Mirele a purtat un costum negru cu papion și a fost extrem de emoționat.

O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătorie noastre care va avea loc pe 14 august! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!#celpuținoveșnicie”, a fost mesajul postat de tânăra mireasă  la lansarea piesei și a videoclipului “Cel puțin o veșnicie” în care ei doi deja au îmbrăcat ținutele de miri.

Videoclipul a fost lansat cu două zile înainte ca celebrul cuplu să devină și oficial soț și soție.

La rândul său, Edward Sanda a postat și el un mesaj siropos pe rețelele de socializare: “Cel puțin o veșnicie”! Am lansat piesa vieții noastre! La început am fost prieteni…dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine #MyWifeyForLifey @cleopatrastratan!!!”.

La un moment dat, întrebat fiind într-un interviu pentru Ciao.ro, ce l-a atras din prima la Cleopatra Stratan, Edward Sanda a răspuns: “Frumusețea ei rară, caracterul puternic și matur și sufletul ei extrem de special!”. În plus, tot pentru Ciao.ro, artistul a declarat și cum se înțelege cu cel care avea să-i devină de azi socru, Pavel Stratan: “Ne-am înțeles foarte bine încă de la început. Sunt niște oameni calzi care sunt alături de noi și ne susțin în orice facem!”, a mai spus Sanda, ceea ce înseamnă că are o relație cum și-a dorit cu celebrul Pavel Stratan cu care crede că ar fi interesant să facă și o piesă împreună.

 

Publicat: 15 aug. 2021, 09:31 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă