Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față! Fosta soție a lui Gabi Bădălău a recunoscut faptul că i-a dat mesaje Biancăi Drăgușanu: ”La un moment dat va trebui să acceptăm…”

Publicat: 27 Jan. 2021, 13:14 Vedete
Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față! Fosta soție a lui Gabi Bădălău a recunoscut faptul că i-a dat mesaje Biancăi Drăgușanu: ”La un moment dat va trebui să acceptăm…”

Gabi Bădălău și-a găsit liniștea în brațele Biancăi Drăgușanu, deși divorțul dinte el și Claudia Pătrășcanu încă nu a ajuns la final. Fosta sa parteneră, recunoaște faptul că a luat legătura cu blondina, iar artista a făcut recent declarații și despre ceea ce au discutat. 

Viața fostului său soț pare că nu o mai interesează deloc pe Claudia Pătrășcanu. Important în acest moment pentru artistă este custodia celor doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău și pentru care se judecă cu acesta în instanță.

Deși de-a lungul timpului artista a făcut acuzații grave la adresa fostului dău partener, aceasta susține că i-a iertat toate greșelile, însă nu se poate pune problema de o împăcare.

„Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a recunoscut faptul că i-a dat mesaje Biancăi Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, Claudia și Gabi Bădălău au sărbătorit împreună ziua de naștere a fiului lor. Afaceristul a mers singur la petrece, nu a dorit să meargă însoțit de actuala sa parteneră, Bianca Drăgușanu.

Recent, Claudia Pătrășcanu a recunoscut faptul că ea și blondina au avut un schimb de mesaje și mai mult decât atât, susține faptul că nu ar fi deranjat-o dăcă aceasta și-ar fi făcut apariția alături de fostul său soț.

”Într-adevăr, i-am trimis mesaje Biancăi, dar erau niște mesaje foarte ok. Și Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă. Gabi a venit cu șoferul la munte. Putea sa vină și cu Bianca. La un moment dat va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră. Nu cred ca ar fi venit, totuși, Gabi cu Bianca la munte, i-ar fi deranjat pe copii”, a mai transmis Claudia pentru sursa citată.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Jan. 2021, 13:14 Vedete
Pe aceeași temă