Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Gabi Bădălău: ”Una spune la televizor, alta face în realitate”

Publicat: 16 apr. 2021, 11:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Gabi Bădălău: ”Una spune la televizor, alta face în realitate”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pare că nu se mai termină. Artista și afaceristul au ajuns să își arunce din nou cuvinte grele, după ce în ultima perioadă s-ar fi întâlnit de câteva ori. 

Pe data de 15 aprilie, cei doi au avut o altă înfățișare la tribunal. Din nefericire, nici de această dată foștii parteneri nu au ajuns la un numitor comun.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că fostul ei partener a cerut custodia exclusivă a celor doi minori, Gabriel și Nicholas lucru care a pus și mai multe paie pe foc.

Claudia Pătrășcanu, declarații dure la adresa lui Gabi Bădălău

“Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea de la Judecătoria Sectorului 6.

În același timp, artista a mărturisit că în ultimele weekend-uri, Gabi Bădălău a dormit la ea acasă, la Agigea.

“A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine. Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să ma declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a mai declarat solista, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a explicat faptul că își va susține copiii indiferent de deciziile pe care le vor lua: „Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 apr. 2021, 11:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă