Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri în scandalul cu Gabi Bădălău: „A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea”

Publicat: 26 ian. 2021, 09:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri în scandalul cu Gabi Bădălău: A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea

Claudia Pătrășcanu a răspuns recent acuzațiilor fostului său parteneru cu privire la pensia alimentară pe care aceasta ar fi cerut-o pentru copiii ei. De asemenea, artista a făcut o dezvăluire halucinantă despre una dintre amantele fostului său soț.

Se pare că la partaj, Claudia Pătrășcanu i-ar fi cerut lui Bădălău o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru cei doi copii pe care îi au împreună, potrivit unor documente prezentate de afacerist.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, cântăreața a dezvăluit faptul că a discutat înainte cu tatăl copiilor ei, iar el ar fi fost de acord cu tot ce aceasta i-ar fi cerut, ba chiar Gabi Bădălău ar fi pus-o să se intereseze la cele mai bune școli pentru copiii lor, potrivit viva.ro

”După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras”, i-a povestit Claudia Pătrășcanu lui Dan Capatos.

”Părinții lui nu au vrut să dea banii”

Claudia Pătrășcanu explică faptul că, fostul său partener ar fi bătut în retragere din cauza părinților lui, care nu au fost de acord cu ceea ce ei doi stabiliseră.

Pe lângă aceste lucruri, Claudia Pătrășcanu ar fi scos la iveală un lucru absolut șocant. Se pare că fostul său soț ar fi vrut să se arunce de pe un pod pentru amanta lui, cu care ar fi cheltuit sume uriașe.

„Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show de pe Antena Stars.

De asemenea, Claudia a mai ținut să lămurească încă un lucru important. După ce mătușa lui Gabi Bădălău a făcut acuzații la adresa mamei artistei, aceasta a explicat de ce a plătit-o pe bunica celor mici pentru a avea grijă de ei.

”Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis veniți că vă ajutăm. Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea. Mi se pare răutate”, a mai spus Claudia la Antena Stars.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 ian. 2021, 09:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă