Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Ce informații șocante au apărut: „Mama ei era plătită să stea cu copiii…”

Publicat: 25 Jan. 2021, 10:36 Vedete
Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Ce informații șocante au apărut: „Mama ei era plătită să stea cu copiii…”

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a transformat într-un adevărat scandal. După ce artista a făcut declarații șocante la adresa familiei fostului său partener, rudele afaceristului au intervenit în scandalul celor doi și au spus partea lor de adevăr.

După ce Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fosta soacră de faptul că i-ar fi luat banii câștigați din concerte, Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău, a intervenit și ea joi seara în emisiunea lui Dan Capatos. Femeia a făcut acuzații grave la adresa cântăreței, dar și a mamei sale, potrivit viva.ro

”Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale.

Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre

În urmă cu câteva zile Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost nevoiți să se prezinte în fața instanței pentru a lua o decizie în ceea ce privește neînțelegerile dintre ei, dar din nefericire aceștia nu au ajuns nici de această dată la un numitor comun.

La ieșirea din Tribunal, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații total neașteptate despre familia fostului său soț. Artista și-a acuzat fosta soacra de fapul că i-ar fi luat banii din cântări, iar pe fostul său soț de faptul că juca bani la cazino.

”În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

”Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei” a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jan. 2021, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă