Cine o ajută acum pe Alina Sorescu să-și crească fetițele și ce decizie a luat Alexandru Ciucu

Publicat: 01 iun. 2022, 12:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Alina Sorescu a recunoscut în cadrul unei emisiuni televizate că va merge până în pânzele albe pentru a-și păstra fetițele lângă ea, după un divorț al cărui start s-a dat în secret cu mai multe luni în urmă. 

De Ziua Copilului, Alina Sorescu și trupa ei au fost invitați la Antena Stars pentru un recital dedicat special celor mici.

Ulterior, artista a fost întrebată despre situația delicată pe care o traversează în această perioadă din cauza divorțului. Ea a dezvăluit adevărul cu privire la presupusa încercare de împăcare venită din partea creatorului de modă Alexandru Ciucu.

Alina a infirmat zvonurile și a subliniat că acest lucru nu s-a întâmplat.

Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars.

Alina Sorescu: ”Nu e simplu și nu sunt încă liniștită”

De asemenea, a explicat că problemele din căsnicia ei au apărut de mult. Dar a infirmat informația conform căreia, ea s-ar fi mutat cu fetițele în urmă cu un an. Mutarea s-a produs abia în februarie, spune Alina.

Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris”, a mai precizat cântăreața.

A câștigat prima ”luptă” cu Alexandru Ciucu

Cântăreața a publicat un mesaj prin care a anunțat o victorie importantă, înainte de tranșare divorțului.

Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare. Și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere 🙏”, a scris Alina tot pe Instagram.

Iată că deși Alexandru Ciucu, care evită să comenteze toată situația, și-a pierdut familia, din cauza unor presupuse tentații, acesta nu pare să abandoneze ”lupta” pentru cele două fetițe.

Publicat: 01 iun. 2022, 12:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă