Cine este primul soț al Monicăi Anghel. De ce a divorțat artista de Andrei Carandino

Publicat: 18 May. 2020, 10:00 Vedete
Cine este primul soț al Monicăi Anghel. De ce a divorțat artista de Andrei Carandino

Monica Anghel a rămas în relații foarte bune cu primul soț, Andrei Carandino. Artista a divorțat de acesta în 2005, după o căsnicie care a durat 11 ani. Între timp, ambii și-au refăcut viața. Monica Anghel are în prezent o căsnicie fericită, care durează de 10 ani. În plus, vedeta are și un băiețel, Aviv Alexandru, în vârstă de 10 ani.

Cine este Andrei Carandino, primul soț al Monicăi Anghel

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, cu o carieră muzicală impresionantă, care a început în urmă cu 35 de ani. Deși a încântat ani de-a rândul publicul român și nu numai, artista și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioși ai presei.

Monica Anghel s-a căsătorit prima dată în 1994, pe când avea 23 de ani, cu Andrei Carandino. Bărbatul este medic și a fost cel care a salvat-o în tinerețe pe vedetă după o operație nereușită, făcută de un alt doctor. Căsnicia celor doi a durat 11 ani, iar în 2005 au decis de comun acord să divorțeze.

Motivul care a dus la despărțirea lor a fost faptul că profesiile le ocupau foarte mult timp și ușor, ușor, relația dintre ei a început să scârțâie. Din cauză că se vedeau destul de rar, au apărut neînțelegerile și astfel divorțul a devenit varianta optimă pentru amândoi.

Monica Anghel este în relații excelente cu fostul soț

Deși în majoritatea cazurilor, după divorț foștii soți nu rămân chiar în cele mai bune relații, Monica Anghel reprezintă o excepție. Nu doar că se înțelege bine cu Andrei Carandino, dar vedeta apelează la el atunci când are nevoie de mici intervenții estetice. Fostul ei soț este medic estetician, la fel ca și actuala lui parteneră de viață, Ingrid.

”Am fost la Andrei și Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni și am încredere deplină în ei. Am și cumpărat o fiolă de botox și Andrei s-a uitat la mine și mi-a zis să mă încrunt, am făcut în toate felurile, după care mi-a zis să plec, că nu-mi trebuie așa ceva. O să vedem. Dacă, la un moment dat, o să mi se năzare să fac lucrul ăsta, o să-l fac”, dezvăluia artista în urmă cu câțiva ani.

După divorțul de Andrei Carandino, vedeta și-a refăcut viața cu Marian Caraivan. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună un băiețel, Aviv Alexandru, care anul acesta va împlini 10 ani. Pe 1 iunie, Monica Anghel va împlini 49 de ani, dar pare că vârsta nu și-a pus amprenta asupra artistei.

După ce a slăbit 30 de kilograme, vedeta este într-o formă de zile mari și a devenit adepta unui stil de viață sănătos. Alimentația echilibrată, dar și sportul au făcut-o pe Monica Anghel să arate senzațional. În urmă cu 3 ani, artista a suferit o hernie dublă de disc, ceea ce i-a provocat o pareză la piciorul drept. Acela a fost momentul în care vedeta s-a hotărât să slăbească și și-a îndeplinit obiectivul în 8 luni, fără nicio intervenție chirurgicală.

Publicat: 18 May. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă