Cine e Vlad Ciobanu, băiețelul care i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la ”Românii au talent”

Publicat: 17 mart. 2021, 12:33 Autor: Elena Vedete

Puștiul minune, care anul trecut a impresionat atât jurații, cât și publiul la Românii au talent, a revenit pe scena showului de talente. Vlad Ciobanu are doar 5 ani, iar anul trecut a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Felul unic în care a recitat poeziile i-a cucerit pe jurați.

Anul acesta, Vlad a recitat o poezie patriotică intitulată: ”Ne-ați vândut între străini”. La final, toți cei patru jurați s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Vlad Ciobanu.

„Sunt Vlad Ciobanu, am cinci ani și vin din Chișinău. Am mai fost la Românii au Talent, anul trecut, am recitat poezii, acum o să recit tot poezii. O poezie ca să îți iasă bine trebuie să faci poezia cu gesticulație și cu intonație, să nu te prostești. Mie îmi place să spun poezii că mie îmi place să vin la Românii au Talent că este o scenă mare și mie îmi place pe scenă”, a spus băiețelul.

Jurații, impresionați de talentul lui Vlad

„Îmi place foarte mult, eşti foarte talentat, eşti foarte curajos şi mult succes în continuare, să realizezi toate visele tale şi tot ceea ce îţi doreşti şi să crezi în tine, aşa cum crezi acum”, a spus Alexandra Dinu care s-a arătat uimită de băiețel, jurata văzându-l pentru prima dată, spre deosebire de ceilalți membrii ai juriului.

Concurentul din Republica Moldova știe un număr impresionat de poezii, pe lângă acestea venind și cu o frământare de limbă spre deliciul publicului, care l-a aplaudat pe băiețel neîncetat.

Florin Călinescu s-a arătat complet fermecat de inteligența copilului, actorul sperând să îl revadă pe micul concurent.

Cine e Vlad Ciobanu

Vlad Ciobanu știe mai mult de 150 de poezii. Prima a fost învățată la vârsta de numai doi ani și jumătate. Concurentul de la „Românii au talent” a învățat alfabetul la doi ani, iar un an mai târziu număra până la 100.

Părinții i-au creat băiatului un cont pe platforma Youtube. Până în prezent a reușit să depășească un milion de vizualizări. Tatăl lui Vlad este jurist, iar mama sa este coregraf. Băiețelul are și un frățior mai mic, în vârstă de un an.

Printre poeziile preferate de micuț se numără cele scrise de Florin Piersic. Părinții se gândesc să îl îndrume spre actorie. De asemenea, părinții lui Vlad au fost nevoiți să-l mute pe acesta de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul său.

Băiețelul a fost invitat anul trecut la Ambasada României din Republica Moldova și a fost medaliat de ambasadorul însuși. Vlad Ciobanu nu a cheltuit cei 10.000 de euro, familia sa punându-i într-un cont de economii pentru a-și achiziționa o casă la vârsta potrivită.

Citește și: Cine este Gim Mihai Ghintan, rapperul care a impresionat audiența până la lacrimi și a primit Golden Buzz la ”Românii au talent”

Sursa foto: Facebook Romanii au talent

Publicat: 17 mart. 2021, 12:33 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă