Cine e Raluca Daniela Bîrsan, medicul FALS din Ilfov. Ce spune Colegiul Medicilor despre diploma ei falsa VIDEO

Publicat: 12 Feb. 2019, 18:11 News 2

Dupa ce s-a aflat despre existenta lui Matteo Politi, medic estetician fals, jurnalistii Libertatea au mai gasit inca un doctor in Ilfov.

Cine e Raluca Daniela Bîrsan, medicul FALS din Ilfov. Femeia are 30 de ani si, conform digi24.ro, si-a falsifica diploma de medic. Raluca Daniela Bîrsan lucreaza de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov. Da, da, ati citit bine, de 10 ani e medic cu diploma falsa!

Președintele Colegiului Medicilor sustine ca doamna doctor Raluca Daniela Bîrsan NU figureaza in baza lor de date. Acesta sustine ca orice medic sau voluntar in medicina, indiferent de specializare, trebuie sa fie inregistrat la Colegiul Medicilor. Femeia nu este de gasit in actele lor.

Cine e Raluca Daniela Bîrsan, medicul FALS din Ilfov


„În cursul dimineții de astăzi s-au făcut verificări în baza de date a Colegiului Medicilor din România și nu figurează în baza noastră de date. Și dacă ar fi fost voluntar, trebuia să aibă o înregistrare la Colegiul Medicilor și trebuia cu acea înregistrare să meargă la spital pentru a face un contract de voluntariat.

E o formă legală în care unul își declară dorința de a deveni voluntar. Spitalul, sectia spune aș avea nevoie de el aici și atunci faci un document cu conducerea spitalului în care pune diploma, certificatul profesional de calificare și înregistrarea de la Colegiul Medicilor cu plata asigurării de malpraxis”, sustine Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor.

Raluca Daniela Bîrsan nu e inscrisa la Colegiul Medicilor

Raluca Daniela Bîrsan nu are parafa de la DSP, dar asta nu o impiedica sa intre in sala de operatii. Cand a fost zarita acolo de jurnalisti, femeia s-a scuzat spunand „doar serveam instrumentarul”. La Spitalul Judeţean Ilfov, cu o diplomă falsă şi pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără aviz de la Colegiul Medicilor, dr. Raluca Daniela Bîrsan a lucrat 10 ani.

Toata lumea stia ca femeia este medic rezident. Medicul a declarat „nu am profesat, nu am făcut decât să observ, ca voluntar” desi există filmări cu ea, în blocul operator ginecologic. Raluca Daniela Bîrsan pretinde că „am absolvit UMF în 2013”.

Medicul fals din Ilfov a oferit o diploma de absolventa pe care a depus-o si la dosarul depus la Spitalul Judetean Ilfov. Femeia a fost cautat si in baza de date a Universitatii de Medicina si Farmacie. „Nu este absolventa noastră, iar diploma arată ca un fals, după mai multe repere!”, afirmă Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultăţii de Medicină de la UMF Carol Davila.

Managerul Arghir Vasile Ciobotaru a întrerupt contractul cu Raluca Daniela Bîrsan si a dat vina pe „şefii de secţie”

Publicat: 12 Feb. 2019, 18:11 News 2
Pe aceeași temă