Cezar Ouatu a părăsit-o pe Andreea Vilău după ce l-a iertat că a înșelat-o! S-a combinat cu fosta iubită a lui Mario Iorgulescu

Publicat: 14 Nov. 2019, 09:17 News 3

Celebrul interpret de pop-opera a recunoscut că a înșelat-o pe Andreea Vilău, iar după ce frumoasă blondă l-a iertat, se pare că acesta a părăsit-o. 

În loc să se căsătorească cu ea, aşa cum a promis, Cezar Ouatu şi-a schimbat iubita. Celebrul cântăreţ a lăsat-o baltă pe frumoasa Andreea Vilău şi a cucerit-o pe Simona Iacob, cea care, pentru o scurtă perioadă de timp, s-a iubit cu un mare fotbalist, fost practicant de arte marţiale şi fost coechipier cu Cristiano Ronaldo.

Cezar Ouatu, aspru criticat pentru tinuta purtata la petrecerea Viva
Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit

Dornic să o dea pe spate încă de la prima întâlnire, Cezar Ouatu i-a oferit o seară de neuitat Simonei Iacob, nimeni alta decât fosta iubită a lui mario iorgulescu, după cum susțin unii din anturajul celor doi .

Artistul a dus-o pe noua sa cucerire într-o cafenea de fiţe dintr-un mall din Bucureşti. Pentru aproximativ o oră, sub privirile paparazzilor noştri, cei doi „porumbei” au servit ceai şi au stat la poveşti. Fericiţi, aceştia au fost numai zâmbete, relatează spynews.ro.

De la cafenea, Cezar Ouatu şi Simona Iacob au mers la cinematograf. Înainte de a intra în sală, cei doi amorezi şi-au cumpărat floricele şi câte ceva de băut. După film, cântăreţul şi partenera sa au ieşit din centrul comercial ţinându-se de mână, semn că nu au de gând să-şi ascundă relaţia.

Publicat: 14 Nov. 2019, 09:17 News 3
Pe aceeași temă