Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Top 5

Publicat: 28 Aug. 2017, 15:03 Life
Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Top 5

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Indiferent de perioada anului, atunci cand vrei sa te bine dispui cauti o comedie romantica ce descreteste rapid fruntile si da o stare de bine. Tocmai de asta iti usuram cautarea si iti recomandam 5 filme.

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Filmele ne ajuta de cele mai multe ori sa ne deconectam de la cotidian si sa ne relaxam pentru o ora si jumatate. Cele mai populare filme sunt cu siguranta comediile romantice, motiv pentru care am cautat si noi 5 dintre cele mai bune pe care nu trebuie sa le ratati.

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Cand Harry a intalnit-o pe Sally

When Harry Met Sally este o comedie romantica tocmai din anul 1989 dar care e foarte populara chiar si in randul tinerilor din ziua de azi. Filmul urmareste povestea a doi prieteni foarte buni care sunt de parere ca sexul e intotdeauna un obstacol in calea prieteniei intre barbati si femei, asa ca ani de-a randul se abtin sa strice prietenia dintre ei, desi atractia e vizibila. Desigur, in final cedeaza tentatiei, iar acest lucru da o intorsatura complet noua relatiei lor.

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Scenariu pentru happy-end

Silver Lining Playbook sau traducerea in romana ‘Scenariu pentru happy-end’ este un film relativ recent care a primit nu mai putin de opt nominalizari la Oscar. printre numele grele care apar in film va amintitm doar Bradley Cooper in rol principal, dar si Jennifer Lawrence si Robert De Niro. Filmul este ecranizarea romanului cu acelasi nume si spune povestea unui fost profesor de liceu ce sufera de tulburare bipolara si care a petrecut patru ani intr-o clinica pentru tratarea bolilor nervoase, dupa ce a fost parasit si inselat de sotie. El cunoaste o tanara vaduva care a fost concediata dupa ce s-a culcat cu toti colegii de serviciu. Afectiunile celor doi par sa ii apropie si ajung sa aiba sentimente profunde unul pentru celalalt.

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – 10 lucruri care nu-mi plac la tine

Comedia 10 Things I Hate About You ii are in rolurile principale pe Heath Ledger si Julia Stiles. Filmul prezinta o varianta moderna a temei shakespeariene din ‘Imblanzirea scorpiei’. O tanara frumoasa dar distanta respinge orice barbat se apropie de ea. Ea ajunge sa fie cuplata tocmai de sora ei mai mica impreuna cu cativa prieteni, printr-un plan bine pus la cale.

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – E tare complicat

It’s Complicated e o alta comedie romantica memoriabila, atat prin scenariul inedit, cat si prin jocul actoricesc de exceptie al lui Meryl Streep, Alec Baldwin si Steve Martin. Doi soti pastreaza relatia de prietenie dupa divort, iar dupa 10 ani de la despartire se reaprinde flacara pasiunii intre ei. Singura problema este ca cei doi sunt prinsi in alte relatii amoroase in acest timp.

Cele mai bune comedii romantice din toate timpurile – Vicky Cristina Barcelona

Ultima recomandare pe care v-o facem este cea pentru celebrul film Vicky Cristina Barcelona in care protagonisti sunt Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Penelope Cruz si Javier Bardem. Filmul e centrat pe tumultoasa poveste a doua prietene venite in vacanta la Barcelona. Cele doua cunosc aici un pictor nonconformist ce le atrage intr-o serie de aventuri romantice neconventionale.

 

 

Publicat: 28 Aug. 2017, 15:03 Life
Pe aceeași temă