Acestea sunt cele mai bizare si dezgustatoare obiecte pe care femeile si le-au pus in zona intima, in 2017! Ginecologii au fost socati si au dat toate detaliile

Publicat: 29 Dec. 2017, 23:09 Life

Cele mai bizare obiecte pe care femeile si le-au pus in zona intima

Multe dintre doamnele si domnisoarele care au apelat la ajutorul medicilor sunt originare in special din Marea Britanie, iar in clipa in care au ajuns la spital au reusit sa socheze. Din seria obiectelor bizare pe care femeile si le-au inserat in zona intima se numara si capsulele cu sclipici.

Acestea ar fi trebuit sa functioneze ca un soi de „ajutor” pentru zona intima, pentru ca particulele de sclipici ar fi urmat sa fie eliberate in acelasi timp cu fluidele corporale. Insa, cele care au facut asa ceva au ajuns la spital cu infectii grave.

Un site a inceput sa vanda, in luna iunie a acestui an, cuiburi de viespi. Acestea ar fi ajutat, printr-o serie de exercitii, la remodelarea vaginala, dar si la intensificarea placerilor. Totusi, n-au facut decat sa raspandeasca tot soiul de bacterii, iar cele care au folosit asa ceva si-au regretat imediat decizia.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 29 Dec. 2017, 23:09 Life
Pe aceeași temă