In functie de afectiunea pe care o trateaza, medicamentele pot costa foarte mult. Cel mai scump astfel de tratament ajunge la un pret colosal, de 2 milioane de dolari.
Cel mai scump medicament din lume se afla deja pe piata, in prezent. De asemenea, a fost lansat de curand de catre o companie elvetiana. Se pare ca este vorba despre un tratament de-a dreptul revolutionar, din moment ce costa atat de mult.
Multi oameni nu castiga toata viata suma de 2.125.000 de dolari, cat este pretul medicamentului miraculos. A fost special conceput pentru bebelusii care se nasc cu o boala rara si cat se poate de grava. Ce este Fenspirida – substanta periculoasa bagata in medicamente
Tratamentul s-ar parea ca a fost gandit special pentru a combate atrofia musculara spinala. Este o boala care afecteaza unul din fiecare 10 mii de bebelusi, sustin specialistii. Micutii vin pe lume fara posibilitatea de a putea sa isi controleze muschii corpului.
Totodata, printre simptomele acestei boli crunte, in fata careia bebelusii nu supravietuiesc foarte des, este si dificultatea la inghitire. Tratamentul de 2 milioane de dolari ar putea sa faca asemenea probleme sa dispara. Oua cu medicamente impotriva cancerului!
Multi s-au intrebat cine vor fi cei care vor fi de acord sa plateasca pretul colosal. Exista, insa, parinti interesati sa poata achizitiona medicamentul miraculos. In cazurile foarte grave, speranta de viata a bebelusului este de doar cateva luni de zile. Tratamentul poate sa inlocuiasca gena „defecta” din organismul copilui, responsabila de provocarea bolii. Are o eficienta foarte mare daca este administrat imediat dupa nastere.
Printre simptomele, atrofia musculara spinala se mai manifesta si prin probleme respiratorii, paralizie, dar si dificultatea la inghitire. Producatorul elvetian care a lansat acest tratament extrem de scump a fost de parere ca pretul sau este justificat. Acesta a mai fost de parere ca o singura doza este suficienta pentru intreaga viata! Astfel, parintii sunt scutiti de alte costuri ale tratamentelor sau de cele de spitalizare, noteaza digi24.ro.