Oua cu medicamente impotriva cancerului! Pot combate cateva forme ale maladiei! E un experiment WOW!

Publicat: 02 feb. 2019, 13:02 Autor: madalina m. News 1

Oamenii de stiinta au ajuns la un nou nivel in ceea ce priveste inovatia din medicina.

Asta deoarece au inventat un nou tip de oua cu medicamente impotriva cancerului. Savantii sustin ca aceste oua sunt mult mai eficiente, in unele cazuri, decat tratamentul aplicat in mod clasic.

Pentru a le putea obtine, cercetatorii au modificat genetic gainile, pentru ca pasarile sa poata depune oua cu medicamente in interior. Inventia poate sa combata chiar cateva tipuri ale maladiei infricosatoare, si ar putea salva milioane de vieti.

Totodata, pe langa tratamentul ce le poate fi administrat bolnavilor de cancer, alimentul miraculos mai contine si medicamente pentru artrita. S-ar parea ca aceasta modalitate este si de 100 de ori mai ieftina, pentru ca atunci cand fac parte din ou, substantele benefice costa net mai putin.

Oua cu medicamente impotriva cancerului

Cercetatorii au modificat genetic gainile, ca acestea sa poata depune oua cu medicamente impotriva cancerului. Descoperirea revolutionara ar putea duce si la o productie in cantitati uriase, la scara mondiala. Ouale ce contin substante care pot combate mai multe forme de cancer sunt mai ieftine de produs decat medicamentele in sine, in fabrici, noteaza descopera.ro.

Oua cu medicamente impotriva cancerului

In urma unei asemenea practici, gainile care depun ouale speciale nu au de suferit si sunt tratate mult mai bine fata de animalele de rand, de la ferma. Cel putin asta sustine dr. Lissa Herron, de la Institutul Roslin Technologies, localizat in Edinburgh, Marea Britanie. Momentan, inca nu se stie cand vor fi introduse ouale speciale in comert.

„Traiesc in custi foarte mari si sunt hranite, dar si observate zilnic de catre tehnicieni foarte bine antrenati. Gainile duc o viata destul de confortabila si depun oua cum ar face-o in mod normal. Sanatatea lor nu este afectata”, a fost de parere Lissa Herron. In trecut, oamenii de stiinta am mai demonstrat si ca nu doar gainile, ci si alte animale precum caprele sau iepurii pot produce proteine terapeutice, benefice oamenilor.

Publicat: 02 feb. 2019, 13:02 Autor: madalina m. News 1
Pe aceeași temă