Cel mai mare regret al Cristinei Ţopescu. O greşeală medicală i-a distrus viaţa

Publicat: 12 Jan. 2020, 23:17 Vedete
Cel mai mare regret al Cristinei Ţopescu. O greşeală medicală i-a distrus viaţa

Cristina Ţopescu a decedat la vârsta de 59 de ani. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV a trăit cu un mare regret în suflet toată viaţa.

Una dintre cele mai mari suferințe ale vedetei de televiziune a fost faptul că nu a putut avea copii. Aceasta a povestit că o greșală medicală ”sau poate două”, au dus-o în imposibilitatea de a fi vreodată mamă.

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a spus Cristina Țopescu.

Cristina Ţopescu şi-a dedicat întreaga viaţă carierei

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu. Cristian Țopescu căzuse în dizgraţia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania.

 

Publicat: 12 Jan. 2020, 23:17 Vedete
Pe aceeași temă