Cel mai bogat fotbalist roman e George Tucudean. Bunicul lui are 12 afaceri in Arad si conturile pline cu bani

Publicat: 03 Dec. 2018, 17:52 Vedete

Ti-ai pus vreodata aceasta intrebare? Sa afli cine e cel mai bogat jucator roman care activeaza la ora actuala?

Ei bine, afla ca cel mai bogat fotbalist roman e George Tucudean. Are 27 de ani si este cel mai in forma atacant din Liga 1. Jucatorul are 11 goluri marcate in 17 etape. George Tucudean i-a depasit pe Alexandru Mitrita si Harlem Gnohere, ambii cu cate 10 goluri de persoana.

Cel mai bogat fotbalist roman, George Tucudean, a marcat de trei ori in meciul CFR Cluj – Voluntari, scor 5-0. Tanarul de 27 de ani are si o suparare. Si anume, faptul ca nu e luat in calcul la titlul de Fotbalistul Anului 2018.

„Eu! Eu ar trebui să câștig. Am luat campionatul, titlul de golgeter, Supercupa, nici măcar nu am fost pus la posibili câștigători. Trebuie să iau Campionatul Mondial ca să mă pună?!”, ar fi spus jucatorul de fotbal, citat de libertatea.ro. Tanarul jucator de fotbal isi dorete titlul de golgheter în Liga 1 și tricoul cu numărul 9 la națională.

Cel mai bogat fotbalist roman e George Tucudean

Cel mai bogat fotbalist roman e George Tucudean
George si tatal lui

Tanarul de 27 de ani este un norocos! Familia lui este instarita si il sustine neconditionat. Gheorghe Cosma, bunicul si sfatuitorul jucatorului de fotbal, are 12 afaceri in Arad. Printre ele se numara un hotel de 5*, 80 hectare de vita de vie, un SPA, o firma de mobila care a vandut de 60 milioane de euro in primele 10 luni din 2018, ferme de porci, vite, tesatorii sau tammplarii.

Bunicul din partea mamei a stiut sa faca avere. A muncit toata viata si a trait chibzuit. Gheorghe Cosma este cetățean de onoare al orașului Arad. Acum pregateste Târgul de mobilă de la Köln, care va avea loc în perioada 14-22 ianuarie 2019. Cand nu munceste, bunicul lui George Tucudean merge in vacante.

Bunicul a facut avere pentru George Tucudean

Cel mai bogat fotbalist roman e George Tucudean
Bunicul lui George a facut avere toata viata

„În februarie 68, am fost la Viena, într-un schimb de experiență. S-a făcut un concurs la Târgu Mureș cu angajați de la toate CPL-urile (n.r. – Combinat de Prelucrare a Lemnului) din țară. Noi făceam mobilă în alb, cum se spune, ei puneau stofa. Pe drum, începeam să ne facem probleme despre cum îi vom găsi pe cei care urmau să ne fie gazde.

Mă trezesc cu o mână pe umăr: «Tovarășu Cosma»? După îmbrăcăminte, ne-au recunoscut. Am primit de acolo o scrisoare de recomandare cu ajutorul căreia am intrat direct în echipa Ministerului Comerțului din România. Timp de șase ani, lucram la Viena câte patru-cinci luni pe an.

Câștigam 50 de șilingi pe oră, aproximativ 8 mărci germane. În 74, mi s-a oferit locuință și posibilitatea de a conduce o fabrică acolo. Aveam fetița mică în țară și am refuzat”, spune bărbatul citat de libertatea.ro.

Ce masini are George Tucudean

Cel mai bogat fotbalist roman e George TucudeanFerrari 458 = 200.000 euro
Porsche Panamera = 130.000 euro
Audi R8 =150.000 euro
BMW X6 = 80.000 euro
Range Rover = 70.000 euro
O motocicletă Harley Davidson = 20.000 de euro

Publicat: 03 Dec. 2018, 17:52 Vedete
Pe aceeași temă