Cea mai sexy mulatră din showbiz se pregătește să devină mamă! ”Neapărat să fie un copil de culoare… un băiețel”

Publicat: 13 Jun. 2020, 20:56 Vedete

Pentru Laurette pandemia a fost un moment de inspirație și meditație. A pregătit un nou proiect muzical, a făcut pace cu tatăl fetiței sale, cu care are acum o relație normală, și chiar dacă încă nu și-a refăcut viața după divorț simte că este pregătită să aibă un al doilea copil, musai băiat, și neapărat de culoare! Iată ce ne-a declarat, exclusiv, pentru Ciao!

Laurette, cum ești? Te-a inspirat pandemia, te-ai apucat de muzică? Am văzut că promovezi un proiect nou acum, povestește-ne puțin, te rog!

Pandemia m-a făcut să reflectez puțin la viață! Mi-am dat seama că viața merită trăită cu fiecare clipă, că nu regret nimic și că anul 2019 a fost cel mai frumos an din viața mea. Am depășit  unele probleme, am luptat până în ultima clipă și nu m-am lăsat depășită de probleme,  am căutat soluții și nu m-am lăsat pradă depresiei. În prima parte a carantinei am trecut și eu, ca tot omul cred, prin tot felul de stări, de la tristețe, anxietate, depresie, însă întotdeauna am stat conectată cu familia și prietenii mei de peste hotare. Am vorbit, am făcut petreceri online și am stat conectați susținâdu-ne unii pe ceilalți. Este foarte greu să îți ia cineva libertatea de pe o zi pe alta.

Am învățat să fiu mai cumpătată să nu mai cheltuiesc banii fără rost și am învățat că e foarte important să îți trăiești și să faci în viață ce simți, cu cine simți, să nu ai regrete absolut deloc. În carantină am lucrat la noul meu proiect muzical care de ceva vreme, din cauza problemelor, rămăsese cumva pe un loc, ultima pe lista mea de priorități. În izolarea din pandemie am lucrat la 3 piese, una la care deja am filmat videoclip și va fi lansată în următoarea lună.

Am lansat o piesă care se găsește pe youtube, „African queen”, împreună cu un artist celebru din Londra pe care l-am cunoscut anul trecut și care a fost foarte încântat să lucrăm împreună. Proiectul este unul Afro pentru că îmi doresc ca oamenii să înțeleagă că Black și Africa este cea mai frumoasă parte a lumii. Acolo unde îmi doresc să merg ca și voluntar pentru câteva luni.

Te-ai mutat în casă nouă! Ești fericită acum? Îți doreai de mult să faci această mișcare?

M-am mutat în casă nouă! Este casa pe care ne-o doream, situată într-o zonă de nord a capitalei, suntem fericite și încă mai lucrăm la amenajări.

Ai lăsat trecutul în urmă dar totuși, mai ții legătura cu tatăl fetiței tale? Vă mai vorbiți, o vizitează pe Serena?

Trecutul e trecut și nu vreau să mai vorbesc mă bucur că am trecut peste tot ce a fost rău în viața mea, am avut lecții de învățat de la fiecare bărbat din viața mea, acum sunt și suntem fericite, eu și fetița mea. Timpul le rezolvă pe toate cum se spune și cred cu tărie că așa este. Sunt liniștită, fără resentimente față de nimeni am iertat și m-am iertat pe mine, poate am greșit, iar acum sufletește sunt bine.Toate trec. Am călătorit mult în ultimii ani am cunoscut oameni și locuri noi și am descoperit că în viață sunt multe lucruri care te fac fericit și nu merită să suferi pentru nimeni atunci când nu mai ești fericit, împachetează și mergi mai departe.

Tatăl fetiței ne vizitează zilnic aproape. Aveam o relatie ok, aș putea spune. Fiecare a iertat si e important pentru dragostea si copilul pe care îl avem împreună să îl creștem frumos împreună. Asta am înțeles târziu însă când orgoliile sunt mari e bine ca timpul să rezolve rănile sufletului. Acum suntem în relații frumoase și sper să rămânem așa. Am mai fost în vacanțe împreună. În carantină ne-a vizitat zilnic, ne-a susținut moral, asta pentru că noi am fost singure acasă. Am gătit împreună și am petrecut timp împreună cu fetița.

Ți-ai refăcut viața? Ești implicată acum într-o nouă relație?

Nu mi-am refăcut viața, în acest moment sunt singură nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte. Acum sunt mai rațională. Nu am mai avut o relație serioasă de când am divorțat însă nici nu spun „Nu” dacă voi întâlni pe cineva care să îmi placă.

Am văzut că ai postat pe insta o poză cu un bebeluș mulatru, cu comentariul „my dream, în a short time” (n.r.: Visul meu, în scurt timp)! Îți dorești al doilea copil? Și dacă îl vrei repede, ce înseamnă? Ești deja însărcinată? Ne dai o veste importantă acum, în exclusivitate?

Îmi doresc un al doilea copil, undeva în jurul vârstei de 40 de ani, însă  cu bărbatul pe care o să-l am și neapărat să fie un copil de culoare, cu ambii părinți „negri”. DA ÎMI DORESC MULT! Un băiețel frumos și cred că ar fi perfect ca Serena să aibă un frațior.

Cum e Serena acum? A depășit momentul scandalului de bullying?     

Serena e bine acum. Merge la școală, e fericită, are colegi noi, nu a mai avut probleme la școală. Învață foarte bine, e o isteață și mă bucur că e un copil puternic. A depășit cu o forță magnifică problemele de la școală cu toate că mi s-a rupt sufletul când am văzut-o fără dintișor. A mers la ședințe la psiholog și mi-am dat seama că e un copil puternic. Am învățat-o  că toți copiii albi și negrii sunt creați de același Dumnezeu și că nu suntem diferiți cu nimic chiar dacă suntem negrii.

Ce preocupări are micuța? Îți calcă pe urme?

Serena nu îmi seamănă, e total opusul meu! Pictează, cântă la pian și nu-i place televiziunea și modelingul.

Ai ieșit pe minus în perioada carantinei? Cum te-ai descurcat cu statul în casă, cu fiica ta, Serena?

În carantină nu am ieșit pe minus dar nici bine nu a fost. A fost totul la limită însă mi-am făcut griji ca tot omul. Te gândești că vin datoriile și trebuie să plătești și să mergi mai departe. Nu am mai avut evenimente și e normal să îți faci griji.

Apropo de situația din America și de rasism! Ce părere ai? Tu ai avut de suferit din această cauză? Cum comentezi ce se întâmplă acum în America?

Față de situația din America prefer să nu comentez prea mult ca să nu fiu înțeleasă greșit. Consider că viața este un dar de la Dumnezeu și nimeni nu are dreptul pe această lume să ne-o ia, chiar dacă unul e alb, verde sau negru.

Când eram mică și eu am avut probleme datorită culori pielii însă niciodată nu mi-am cerut iertare sau m-am simțit în vreun fel că sunt negresă. Mi-a plăcut întotdeauna de mine și că eram deosebită.

Arăți foarte bine! Cum ai grijă de tine? Sau care este, mai exact, secretul frumuseții tale?

Fac sport, alerg,  merg la sala aproape zilnic, iar sexul te menține tânăr și în formă. Recunosc, semăn foarte mult cu tatăl meu care este un om înalt, are 1,90, și e plin de mușchi naturali. Încerc să mănânc sănătos.

Publicat: 13 Jun. 2020, 20:56 Vedete
Pe aceeași temă