Laurette, suspectă de coronavirus? Mulatra a ajuns de urgență la spital după ce s-a întors din Milano

Publicat: 25 Feb. 2020, 15:56 Vedete

Vedeta și-a anulat vacanța din Milano și s-a întors de urgență în România, după confirmarea epidemiei de coronavirus în mai multe regiuni din Italia.

Imediat după ce a aterizat pe aeroport, Laurette a oferit un scurt interviu pentru Antena Stars, legat de panica pe care a resimțit-o după ce a aflat de amploarea pe care a luat-o coronavirusul în Italia.

E o mare nebunie ce se întâmplă. Au aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare. Oamenii care vin din Italia trebuie să le completeze din cauza acestui virus. În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă”, a povestit Laurette.

Odată ajunsă în țară, mulatra nu a intrat în carantină, așa cum teoretic trebuia, și a decis în schimb să facă mai multe analize.

M-am panicat puţin, dar merg să îmi fac analizele. Sper ca şi după 14 zile să fiu bine. Mai ales că am şi copilul acasă. Chiar trebuie să luăm măsuri”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Publicat: 25 Feb. 2020, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă