Pentru ca frigul inca nu vrea sa plece dintre noi, cea mai rapida varianta pentru a ne incalzi este cu un vin fiert.
Si pentru ca niciunul nu se compara cu cel facut in casa, care impastie aromele in fiecare colt din camin, iti propunem o reteta rapida dar extrem de delicioasa.
Pentru inceput trebuie lasat vinul intr-o carafa pentru 30 de minute, pentru a se „odihni”, dupa care se pune la fiert, insa la foc mic. Doar dupoa ce a inceput sa fiarba se pot adauga 2-3 linguri de zahar tos, sau dupa gust.
Insa daca se va pune prea mult zahar exista roscul ca dulceata sa acopere aroma vinului, iar in felul acesta se va strica aroma dupa care tanjiti. Ca sa fie si mai special, puteti adauga condimente in urmatoarele combinatii:
Nu va mai ramane decat sa savugati o delicioasa cana de vin fiert, in timp ce stati in casa, la caldura si va uitati la un film amuzant. Pentru aceasta, va recomandam filme noi in cinema saptamana 14-20 ianuarie dar si top 5 filme de pe Netflix.
Sursa: antena3.ro