„Cea mai bolnava femeie din America” si-a revenit miraculos. Ficatul i-a cedat insa acum are o noua viata, este o Barbie bionica

Publicat: 05 Feb. 2019, 14:54 News 3

Tanara cunoscuta drept "cea mai bolnava femeie din America" a fost pe punctul de a muri din cauza ca ficatul i-a cedat.

„Cea mai bolnava femeie din America” si-a revenit miraculos

Cea mai bolnava femeie din America si-a revenit miraculos

Insa viata mi-a fost data peste cap cand doctorul mi-a zis ca trebuie sa fiu internata in spital, insa n-o sa traiesc ca sa apuc saptamana urmatoare. Boala s-a raspandit extrem de rapid, doctorii au zis ca n-au mai vazut asa ceva. Totul s-a petrecut in doar 16 ore.

Dupa transplant, am fost numita ‘Femeia bionica’ sau ‘Bionica Barbie’…nu am bucati de metal in corp, mi s-a pus porecla din cauza energiei de care dau dovada” a spus Christina, potrivit storytrender.com.

In ciuda experientei terifiante, Christina este decisa sa-si traiasca viata la maxim, insa are si multe restrictii, de care trebuie sa tina cont.

„Iau medicamente in fiecare zi pentru ca organismul sa nu respinga noul ficat. Prezint un risc ridicat de a face cancer de piele si nu pot manca sushi din cauza posibilelor bacterii. Insa viata mea a fost minunata dupa ce am revenit din morti, si am facut o lista cu lucrurile importante pentru mine. Mama chiar a glumit, spunand ca mereu am vrut sa fiu numarul 1 pentru o saptamana…si am fost” a continuat aceasta.

« Pagina anterioară

Publicat: 05 Feb. 2019, 14:54 News 3
Pe aceeași temă