Ce va face Alexandru Arsinel, la un an de la moartea regretatei Stela Popescu: „Ne-au legat 40 de ani, acestia nu pot fi uitati”

Publicat: 14 Nov. 2018, 10:39 Vedete

Deja a trecut un an de la moartea indragitei actrite Stela Popescu, iar rudele si prietenii se pregatesc de sluja de pomenire. Mia precis, de cele 3 slujbe.

„Ne-au legat 40 de ani, acestia nu pot fi uitati”

Ce va face Alexandru Arsinel, la un an de la moartea regretatei Stela Popescu:

„Vom închiria un autocar joia viitoare. Cu o zi înainte să se împlinească anul, vom merge la cimitir toți foștii săi colegi de la teatru, cu colivă și pachete de post”, a spus Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Va mai fi o comemorare si luna viitoare, unde va fi organizata o expozitie de tablouri in cinstea actritei, dupa cum a mai adaugat Alexandru Arsinel.

„Va fi o expoziție de tablouri cu imagini din spectacole atât cu Stela, cât și cu Cristina Stamate, care a murit la câteva zile după ea (pe 27 noiembrie – n.r.). Se lucrează deja la expoziție. Evenimentul va avea loc în jurul datei de 18-20 decembrie (…) Ne-au legat 40 de ani, aceștia nu pot fi uitați”.

Familia artistei va face o pomana la Biserica Antim Ivireanul, unde a avut loc si slujba dde inmormantare.

„Am ținut tot timpul legătura cu familia ei. Fiica ei este și acum marcată. O să facă și ei pomana. Din ce am înțeles, ar intenționa pe data de 19 noiembrie”, a mai spus Arsinel.

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Nov. 2018, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă