Ce va face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați în emisiunea ”Bravo, ai stil!”

Publicat: 25 Dec. 2020, 10:42 Vedete

Artista Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a concursului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Cea care a fost desemnată favorita publicului a câștigat un premiu de 100.000 de lei, iar acum a spus ce va face cu banii respectivi!

Într-un interviu pentru Impact.ro, cântăreața Alexandra Ungureanu a mărturisit ce va face cu banii pe care i-a câștigat în competiție. Cea care a fost aleasă favorită de către telespectatori a mărturisit că o parte din câștig îl va investi în modă și în muzică, iar o altă parte o va dona. Alexandra Ungureanu a depus foarte mult efort și muncă în ținutele pe care le-a prezentat în fața juriului, iar implicarea sa a adus-o pe primul loc.

”Nu știu ce s-ar aplica altei concurente, dar eu am muncit pe brânci, m-am dedicat aproape tot anul acestui proiect. Am ieșit din zona de confort, acceptând acest gen de reality-show, și am riscat. Nu știam dacă publicul va aprecia ceea ce am eu de oferit în acest context, dincolo de latura mea artistică, și am constatat cu bucurie că oamenii mai vor să vadă la tv un om instruit, educat, cu discurs, cu principii”, a spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. În urma participării la acest concurs Alexandra Ungureanu va încasa 100.000 de lei, dar și coronița mult râvnită. Vedeta a fost extrem de emoționată și a făcut primele declarații.

După ce a primit coronița mult visată, placată cu pietre prețioase, dar și titlul de „Cea mai stilată celebritate din România” Alexandra Ungureanu a făcut declarații emoționante, relatează Cancan.

„Mulțumesc din suflet! Vă iubesc! Mulțumesc pentru toată dragostea și pentru toată călătoria!”, a declarat vedeta după câștigarea marelui premiu.

De cealaltă parte, Theo Rose a fost la câteva voturi distanță să fie desemnată marea câștigătoare. După ce a pierdut titlul mult visat, Theo Rose a avut puterea să zâmbească și s-o felicite pe Alexandra Ungureanu.„Acum că mă uit bine, să știi că vine bine coroana și la ținut ta!”, a mărturisit Theo Rose.

Sursă foto: Capturi video Youtube, Facebook Alexandra Ungureanu

Publicat: 25 Dec. 2020, 10:42 Vedete
Pe aceeași temă