Ce spune Tudor Gheorghe despre pandemie: „Pe cei curați i-a făcut mai curați pe cei murdari i-a murdărit și mai tare”

Publicat: 26 Jun. 2021, 11:54 Vedete

Tudor Gheorghe, celebrul artist în vârstă de 75 de ani, a vorbit despre situația pandemică din prezent. Cântărețul și-a pierdut soția și îi este dor de a fi pe scenă.

Tudor Gheorghe a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena 3 despre situația pandemică din prezent. Celebrul artist mărturisește faptul că pandemia l-a împiedicat să mai aibă spectacole, îi este foarte dor de scenă, iar tot în această perioadă și-a pierdut și soția.

„Pe cei curați i-a făcut mai curați pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, este o iluziile, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa. Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare”, a spus Tudor Gheorghe la Antena 3.

Soția lui Tudor Gheorghe a murit în pandemie

Actrița Georgeta Luchian Tudor, în vârstă de 86 de ani, soţia artistului Tudor Gheorghe, a încetat din viață. Teatrul Național „Marin Sorescu” a anunțat cu tristețe plecarea la cele veșnice a actriței Georgeta Luchian Tudor, una dintre actrițele emblematice ale unei instituții pe care a slujit-o cu un talent ieșit din comun.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 26 Jun. 2021, 11:54 Vedete
Pe aceeași temă