Ce spune Theo Rose despre viitoarea soacră! Așa o tratează mama lui Anghel Damian: „M-a rugat să-i vorbesc la per tu”

Publicat: 09 apr. 2023, 13:04 Autor: Camelia Vedete
Ce spune Theo Rose despre viitoarea soacră! Așa o tratează mama lui Anghel Damian: M-a rugat să-i vorbesc la per tu

Ce spune Theo Rose despre viitoarea soacră! Așa o tratează mama lui Anghel Damian: „M-a rugat să-i vorbesc la per tu”.

Mama lui Anghel Damian a primit în 2018 premiul pentru Cel mai bun regizor’ la Festivalul de Film de la Varșovia, pentru producția Moon Hotel Kabul’. Anca Damian a intrat și în grațiile lui Theo Rose, care o îndrăgește foarte mult.

Ce spune Theo Rose despre viitoarea soacră!

Artista folosește apelativul tipă’ când se referă la viitoarea soacră mare și spune despre ea că o tinerețe care nu o să se piardă niciodată’. Theo a dezvăluit că Anca Damian este pasionată de călătorii și explorează adesea diverse locuri noi pentru a se documenta pentru producțiile pe care le realizează.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a dezvăluit Theo Rose, într-o intervenție la Pro FM.

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose! Ce spune familia artistei: „M-au văzut repede însărcinată și…”

Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose!  Anghel Damian și Theo Rose au ponit cu stângul încă de la început în relație. Pe lângă faptul că a fost totul secret și CANCAN.RO a publicat pozele bombă cu cei doi, cuplul s-a format pe suferința altor parteneri, Lia Bugnar și Alex Leonte.

În prezent, Theo Rose este însărcinată cu primul copil. Cu toate acestea, Anghel Damian nu pare dispus să o ia de soție și să oficializeze relația ca la carte. Regizorul are și o scuză! Ei bine, se pare că nu ii plac prea mult petrecerile și nunțile cu fast.

„Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul unui podcast.

Theo Rose a ținut să facă lumină în acest caz și imediat a reacționat la spusele iubitului ei. Artista spune că nici ei nu îi plac prea mult petrecerile de nuntă, dar că s-a gândit la cununia civilă, pentru ca bebelușul să ia numele tatălui.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”.

Ce spune familia artistei: „M-au văzut repede însărcinată și…”

Mai mult, Theo Rose mai declară că familia nu pune presiune pe ea cu privire la nuntă. Doar că și-ar dori ca cel mic să se nască într-un cuplu cu același nume.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

Publicat: 09 apr. 2023, 13:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă