Ce spune fiica Andrei despre coronavirus și cum a reacționat când ea și Cătălin Măruță i-au zis că nu mai poate ieși din casă

Publicat: 01 Apr. 2020, 13:42 Vedete

Ce spune fiica Andrei despre coronavirus! Pandemia de coronavirus îi ține pe toți departe de plimbările lungi în parcuri, sesiunile de shopping și chiar și de ieșit, în genere, afară. Ce reacție a avut micuța Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, când cei doi i-au explicat că nu mai poate ieși afară pentru o perioadă.

Are doar 4 anișori și este un copil inteligent, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță, sunt extrem de mândri de ea! În urmă cu ceva timp, cei doi oameni de succes i-au explicat micuței Eva că nu mai poate ieși pentru o perioadă din casă. Dar care să fi fost oare reacția ei?

„Ne spălăm pe mâini și numărăm până la 20. Înseamnă că trebuie să stăm în casă. Coronavirus este un virus. Virusul este afară, este un hoț care poate să intre peste noi. Să nu ieșiți afară, deloc!”, a spus Eva Măruță, în vlog, citează Cancan.

Dieta Andrei. Cum a slăbit 15 kilograme, după ce a născut

Cântăreața Andra a mâncat la micul dejun cereale integrale fără zahăr, cu lapte degresat. De asemenea, a mai consumat și ou, o bucată de brânză și o roșie.

La prânz, artista a consumat o supă ușoară, un piept sau o pulpă dezoastă la grătar și o salată verde.

După ora 18:00, Andra a băut apă.

Când vine vorba despre o gustare, Andra a băut un shake cu nucă de cocos și fructe de pădure.

Chiar dacă dieta a fost destul de strictă, Andra a reușit să slăbească în 6 luni, după ce a născut.

Andra: ”Mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc”

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Spre deosebire de alte femei, care ţin regimuri draconice după ce nasc, la mine n-a fost nevoie. În plus, eu fac şi foarte multă mişcare, nu neapărat la sală, dar dansez foarte mult, merg pe jos…”, declara Andra la acea perioadă, potrivit Viva.

De asemenea, a mai mărturisit că mergea și la sală și nu a ținut un regim draconic.

„Merg uneori la sală, însă nu în fiecare zi. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este şi principiul Andrei. Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mişcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente mediteraneene”, a declarat prezentatorul într-un interviu.

Publicat: 01 Apr. 2020, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă