Ce spune Dan Bittman despre noile restricții: ”Eu nu cred că mai suntem conduși de niște oameni raționali”

Publicat: 29 Mar. 2021, 11:10 Vedete

Artistul Dan Bittman a oferit declarații în exclusivitate pentru Antena 3, duminică, despre noile măsuri care au fost luate de autorități pentru limitarea transmiterii noului coronavirus. Cântărețul mărturisește că restricțiile ar fi fost luate de persoane care nu ar mai fi raționale. Mai mult decât atât, oamenii ar fi intrat iar într-o ”stare de panică”.

Dan Bittman a respectat măsurile impuse de autorități, însă consideră că regulile impuse acum nu ar fi luate de persoane raționale. Cântărețul a făcut o serie de declarații la Antena 3.

”Sunt într-un județ cu incidență mică de sub 3 la mie, în care nu sunt restricții. Mi se pare în continuare, că ceea ce se întâmplă acum în București vizează inepția și lipsa de rațiune. După cum am auzit, pentru că astăzi nu am fost în București, la toate magazinele deja sunt rafturile goale. Iarăși urmăm un scenariu de acum un an, în care Guvernul s-a preocupat de noi și ne-a dat tot felul de soluții, dar se pare că am ajuns în același punct după un an de zile, la exact un an de zile, pentru că mâine este ziua mea și știu că mi-am petrecut-o atunci împreună cu copiii închis în casă, pentru că așa îmi spunea Guvernul.

Ceea ce se întâmplă este de domeniul fantasticului, adică eu nu cred că mai suntem conduși în momentul de față de niște oameni raționali.

(…) În ceea ce ne spun guvernanţii de un an de zile, de am ajuns în acelaşi timp, eu nu pot să cred, pentru că nu cred în măsurile acestea. Uitaţi-vă ce se întâmplă, oamenii sunt iar panicaţi, îşi fac cumpărăturile în viteză, rafturile sunt goale într-o grămadă de supermarketuri. E panică de pomană”, a spus Dan Bittman.

”Cred în existența acestui virus”

“Da, cred în existența acestui virus, dar autoritățile au greșit în momentul în care, că iarnă sau că vara și că de fiecare dată, s-au trezit nepregătite. (…) Măsurile pe care le iau guvernanții mie mi se par deplasate.

(…) Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nici o țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem. De ce, nu știu! Eu sunt un simplu cetățean, eu nu răspund pentru ce s-a întâmplat. O să răspundă politicienii. Cred în Covid, cred în niște măsuri coerente. Cred însă în tratamentul Covid-ului, cel mai mult. Mai mult decât în vaccin, vaccinul este ca un vaccin antigripal, efectul lui poate să dureze șase luni, mai puțin sau mai mult. Dar după aceea, dacă cumva ne infectăm din nou, pentru că e clar, Covid-ul va exista în viețile noastre”, a spus Dan Bittman în cadrul unui interviu mai vechi pentru Impact.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 29 Mar. 2021, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă