Ce pensie are Mirabela Dauer! ”Venim aici să ne văităm şi să plângem?”

Publicat: 26 May. 2020, 10:19 Vedete

Mirabela Dauer a ajuns la vârsta de 72 de ani, însă beneficiile materiale cuvenite nu sunt tocmai cele pe care le-ar fi așteptat.

Interpreta de muzică ușoară are o pensie foarte mică, de 760 de lei, dar artista susține că nu se plânge, pentru că sunt alt persoane bătrâne care au și 100 de lei pensia. Chiar dacă banii pe care îi primește nu sunt mulți, interpreta nu se vaită.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e”, a spus Mirabela Dauer, potrivit Spynews.

Mirabela Dauer are 72 de ani și este foarte activă

De asemenea, îndrăgita artistă de muzică ușoară, la 72 de ani, se bucură la fel de mult de viață, muncește, aleargă, cântă, merge la spectacole.

„Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mai declarat artistă.

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească

Puțină lume știe faptul că Mirabela Dauer a avut un moment în care și-a dorit să renunțe la cariera de succes, la cântat, și să îmbrace haina monahală. Ba chiar își alesese și mănăstirea în care voia să rămână, însă o discuție profundă cu nașul ei, care este preot, a ajutat-o foarte mult să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer zilele trecute, la Antena Stars.

În urmă cu mai bine de 25 de ani, artista cu origini evreiești, a renunțat la religia ei și s-a botezat în religia ortodoxă.

„Eu la origine sunt evreică, eu am familie în Israel. M-am botezat acum 19 ani și acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie. Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul Evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti”, povestea Mirabela Dauer în 2014.

Publicat: 26 May. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă