Ce nu știai despre Meghan Markle! În ce mod a părăsit-o fostul iubit

Publicat: 12 apr. 2021, 12:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ce nu știai despre Meghan Markle! Soția Prințului Harry a fost părăsită de un fost iubit „într-un mare fel”, iar potrivit informațiilor, totul s-ar fi petrecut la un cinematograf!

Vă vine să credeți sau nu, dar și Meghan Markle a suferit din dragoste! Chiar dacă în prezent are o căsnicie fericită alături de Prințul Harry, în trecut a fost într-o relație cu un tânăr care a părăsit-o chiar în sala de cinematograf. Incidentul a avut loc în urmă cu 20 de ani și este vorba despre un cunoscut actor de comedie. Dar oare care a fost motivul pentru care Meghan Markle a fost părăsită în timp ce se uitau la un film, la cinematograf?

Când Meghan Markle avea 13 ani, avea un prieten pe nume Joshua Silverstein, fiind primul băiat care i-a furat inima Ducesei de Sussex. Dar se pare că Meghan Markle a fost părăsită de prieten pentru că a ales un film care nu îi plăcea lui!

„Ne-am despărţit pentru că am părăsit-o în timpul filmului. Aveam 13 sau 14 ani şi nu voiam să mă uit la acel film plictisitor, plin de romantism, aşa că m-am ridicat de pe scaun cu unul dintre prietenii mei şi am plecat. Eram un adolescent căruia nu-i păsa de consecinţe”, mărturisea el, arată Spynews.

Ce job avea Meghan Markle la vârsta de 13 ani

De la vârsta de 13 ani, Meghan Markle a început să muncească, pentru a-și face bani de buzunar. Ea s-a angajat atunci într-un magazin de iaurt. Incredibil a fost momentul în care, Meghan, în timpul interviului a rostat numele locului unde a lucrat, iar apoi patronii magazinului au fost pur și simplu asaltați de comenzi!

Chiar dacă acum stă într-o locuință fastuoasă care costă extrem de mult, alături de partenerul ei, Prințul Harry, și copil, iar în prezent are un venit stabil și mare, în trecut Meghan Markle câștiga un salariu extrem de mic, unii ar spune „mizerabil”. Patronii magazinului de deserturi pe bază de iaurt o plăteau pe aceasta cu salariul minim pe economie la acea vreme. Chiar dacă nu primea bani mulți, Meghan Markle s-a făcut foarte plăcută în rândul clienților și a colaborat bine cu angajații, colegii ei de muncă, arată Ok Magazine.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 12 apr. 2021, 12:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă