Ce măsuri disperate a luat Andreea Tonciu de teama Covid-ului

Publicat: 14 oct. 2021, 12:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Tonciu a luat măsuri disperate de frica Covid-ului, iar primul lucru a fost să-și izoleze fetița de orice potențial pericol. Așa că mersul la grădiniță a fost exclus!

Andreea Tonciu a povestit cum trăiește valul 4 al pandemiei, dar și ce măsuri a luat pentru ca fetița ei să fie în siguranță. Bruneta a exclus din start s-o mai ducă la grădiniță. Acum, cele două își petrec timpul împreună, mai ales că Andreea nu are filmări în această perioadă.

Cu toate acestea, fosta asistentă TV a declarat că, în ceea ce o privește, nu mai este atât de panicată. Așa cum era anul trecut și că trăiește altfel pandemia.

Sunt pe acasă, cu fiică-mea. N-o duc la grădiniță, sunt acasă, gen izolată. Mi-e frică de viroze, de coronavirus. Prefer să stau cu ea acasă, dacă tot nu am filmări. Sunt foarte panicată, dar nu mai sunt cum eram anul trecut…”. Citește tot interviul pe CANCAN.RO.

Andreea Tonciu vrea să-și schimbe silicoanele

Bruneta este cunoscută pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut la nas. Are doar 36 de ani, însă, deja se consideră bătrână, așa că are în plan alte intervenții estetice.

Am (n.r. – sâni), dar sunt vechi, sunt de demult. Îmi doresc să înlocuiesc silicoanele”, a precizat Andreea Tonciu în direct, la TV.

Și sora Andreei Tonciu a devenit, mai nou, ”dependentă” de operații estetice. Până la vârsta de 21 de ani, Lorena Tonciu și-a micșorat nasul, și-a mărit sânii, dar și buzele. Și tot nu este mulțumită.

Lorena o să plece cu mama, zilele următoare la o clinică din Turcia. Lorena este mai frumoasă decât mine, nu știu pentru cine se aranjează așa, pentru că este singură, nu are iubit. O să își facă mai multe intervenții la nivelul feței. Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Este foarte frumoasă, nici nu îi mai trebuie, dar ea ține să meargă acolo”, a declarat recent Andreea Tonciu.

 

Publicat: 14 oct. 2021, 12:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă