Ce iubit superb are fosta „grasuță” de la Hollywood, Rebel Wilson! Toată lumea e cu ochii pe ei!

Publicat: 26 Sep. 2020, 15:25 Vedete
Ce iubit superb are fosta grasuță de la Hollywood, Rebel Wilson! Toată lumea e cu ochii pe ei!

Rebel Wilson, celebra actriţă care a dat viaţă a numeroase personaje, în mare parte supraponderale, a slăbit enorm! 

Rebel Wilson a povestit, recent, că a început această călătorie spre o siluetă sănătoasă făcând plimbări lungi, consumând apă multă și ferindu-se de zahăr și carbohidrați. Ulterior, antrenorul ei personal, Jono Castano, i-a creat un program personalizat, care presupune efectuarea de exerciții fizice șase zile pe săptămână.

Vedeta a impresionat cu noua sa siluetă pe covorul roșu la Planetary Health Gala, un eveniment organizat la Monaco de Printul Albert. Însoțită de iubitul său, Jacob Busch, aceasta a apărut într-o rochie metalizată multicoloră.

Rebel strălucește la cei 40 de ani

În vârstă de 40 de ani, Rebel spune că pandemia a motivat-o să acorde mai multă atenție sănătății sale și să dea jos kilogramele în plus. În ultimele luni, a petrecut multe ore în grădină alături de antrenorul ei personal, iar rezultatele sunt vizibile.

Rebel Wilson, care s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolurile de „grăsuță amuzantă”, a povestit că a început această călătorie spre o siluetă sănătoasă făcând plimbări lungi, consumând apă multă și ferindu-se de zahăr și carbohidrați, relatează peroz.ro.

Sursa Foto: Getty Images Entertainment Facebook

Publicat: 26 Sep. 2020, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă