Ce i-a spus Cosmin Laurei Cosoi, dupa ce a nascut! Daca toti barbatii ar fi ca el… WOW!

Publicat: 09 Jan. 2019, 15:22 Parenting

Dupa despartirea de Smiley, Laura Cosoi a avut un mare noroc in dragoste! Vedeta s-a casatorit si a nascut si o fetita.

Ce i-a spus Cosmin Laurei Cosoi, dupa ce a nascut!

Ce i-a spus Cosmin Laurei Cosoi, dupa ce a nascut!Aş putea să plec de-acasă liniştită şi o săptămână, Cosmin s-ar ocupa de ea la fel ca mine! Cred că toate femeile îşi doresc astfel de bărbaţi şi cred că aşa şi-i şi aleg, în ideea de a avea un partener în ade­văratul sens al cuvântului. Atât doar că, din pă­cate, când vine momentul-cheie, când devin mă­mici, unele femei descoperă că, în realitate, bărbatul lor nu e deloc partenerul pe care şi l-au închipuit. De-asta zic că eu sunt norocoasă: s-a dovedit că nu m-am înşelat când am văzut în Cosmin perechea, partenerul meu, omul cu care să trec prin viaţă, umăr la umăr şi la bine şi la rău.

Ce i-a spus Cosmin Laurei Cosoi, dupa ce a nascut!Când urmează să devii mamă, te gândeşti la bărbatul tău, inclusiv din pers­pectiva lui „dacă – Doamne fereşte! – s-ar în­tâmpla ceva cu mine, aş putea să mă bazez pe omul de lângă mine, c-o să crească pruncul, fără să-i lip­sească atenţia şi iubirea?”. Din fericire,… Cosmin e chiar mâna mea dreaptă! Între noi doi e o uniune de-a dreptul magică, o po­trivire în toate, „funcţionăm” excelent şi în cuplu, şi ca părinţi. Noi nu avem niciun fel de ajutor în ceea ce o priveşte pe Rita. Părinţii noştri sunt în Iaşi şi în Târgu Mureş, nu ne-am luat nicio bonă… de Rita ne ocupăm doar noi doi!

Ce i-a spus Cosmin Laurei Cosoi, dupa ce a nascut!În plus, Cosmin e şi un tip extraordinar de profund, cu o înţelegere a vie­ţii profundă. Îţi dau un exemplu: la nici o săptămână după ce am născut, m-a întrebat „Nu vrei să ieşi câ­teva ore din casă, să te duci la o cafenea, cu o prie­tenă, să iei aer, să te destinzi puţin…?”. Nu sim­ţeam să fac asta şi nu m-am dus, dar faptul că el de la el m-a întrebat, că s-a gândit la starea mea psihică de după naş­tere, a însemnat enorm pentru mine”, a declarat Laura Cosoi pe blogul ei.

« Pagina anterioară

Publicat: 09 Jan. 2019, 15:22 Parenting
Pe aceeași temă