Ce etnie are Dan Bittman. Puţini ştiu acest detaliu despre artist

Publicat: 12 feb. 2024, 12:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman se bucură de un succes răsunător în industria muzicală, cu o carieră de mai bine de trei decenii în domeniu. Artistul a avut mereu o viață plină pe care a petrecut-o în cea mai mare parte a timpului în faţa publicului. Despre viaţa sa personală nu se cunosc foarte multe detalii. A fost întotdeauna un bărbat discret sau cel puţin a încercat să îşi ţină intimitatea departe de ochii curioşilor. Din acest motiv, puţini sunt cei care ştiu ce etnie are solistul trupei Holograf.

Ajuns la 61 de ani, Dan Bittman a recunoscut că şi-a sacrificat familia de multe ori. Un astfel de moment a fost chiar și la moartea tatălui său, când a trebuit să urce pe scenă.

Ce etnie are Dan Bittman

Mereu și-a ferit familia de lumina reflectoarelor, astfel că puțini știu faptul că Dan Bittman are origini evreiești! Din nefericire, acum mai bine de 10 ani, artistul și-a pierdut ambii părinții la distanță de câteva luni.

Tata a murit de Revelion 2011, iar noi aveam 3 spectacole și, dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: ”Stai liniștit”, eram praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, a declarat Bittman, acum câțiva ani.

Ce regretă celebrul artist

Solistul de la Holograf şi-a dedicat o mare parte din timp fanilor săi, din acest motiv, momentele petrecute cu familia au fost destul de puţine. În cadrul unui interviu mai vechi a povestit că fiul său cel mic i-a reproşat la un moment dat acest lucru.

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.

Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme.”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 feb. 2024, 12:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă