Ce dietă-minune folosește Iulia Vântur! ”Dacă vreau să scap de câteva kilograme…”

Publicat: 23 Jun. 2020, 15:31 Vedete

Iulia Vântur a vorbit despre dieta pe care a ținut-o pentru a slăbi într-un timp record. Actrița este mulțumită acum de felul în care arată. 

Cum foarte multe persoane doresc să piardă kilogramele în plus și încearcă să găsească diete sau stiluri de viață care să le ofere acest lucru, vă prezentăm soluția oferită de Iulia Vântur, pe care chiar ea a pus-o în aplicare. Asta după ce, susține vedeta, a încercat foarte multe metode de a pierde kilograme.

Până la urmă, Iulia Vântur a reușit și a găsit o rețetă pe placul ei. Actrița a ținut dieta ketogenică și a reușit să slăbească, zice ea, sănătos. Alimentația ei a fost bogată în grăsimi, cu o cantitate moderată de proteine şi una scăzută de carbohidraţi: 75% grăsime, 20% proteine și 5% carbohidrați.

„De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc. (…) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume.

De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos”, mărturisea aceasta acum ceva vreme, potrivt Ok!Magazine.

Iulia Vântur trăiește acum în India

„Da, sunt fericită, sunt mulţumită de ceea ce am devenit. În urmă cu 10 ani, eram ştiristă şi prezentatoare la Dansez pentru tine, la Pro TV. Nu mi-aş fi imaginat niciodată că voi cânta în hindi, că voi avea concerte în toată America, că voi trăi în India şi voi experimenta Bollywoodul, că voi filma la Londra şi că îi voi „bate“ pe unii dintre cei mai valoroşi campioni la kick boxing etc. Am trăit în 10 ani cât să-mi ajungă pentru o viaţă. Sunt fericită şi mă bucur că am avut curaj să ies din zona mea de confort, să descopăr lumea şi, odată cu ea, pe mine însămi.

În trecut am făcut bungee jumping, am sărit cu paraşuta, însă azi am realizat, o dată în plus, că frica de necunoscut face ca lucrurile să pară mult mai înfricoşătoare decât sunt, de fapt, în realitate. Am ieşit din zona în care mă simţeam în siguranţă, şi am trăit o experienţă minunată. Asta am făcut şi în ultimii ani cu toată viaţa mea”a spus ea pentru sursa citată.

Publicat: 23 Jun. 2020, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă