Iulia Vântur este însărcinată cu Salman Khan? ”Un copil este dar de la Dumnezeu”

Publicat: 26 Jun. 2020, 10:20 Vedete

Iulia Vântur s-a mutat în India și de câțiva ani se iubește cu Salman Khan, un celebru actor de la Bollywood. Deși nu a dat niciodată detalii despre relația sa, frumoasa actriță spune că își dorește cât mai repede o familie numeroasă.

Iulia Vântur a preferat să fie foarte discretă în privința relației pe care o are cu partenerul ei și a evitat să confirme sau să dea prea multe detalii despre poveste de dragoste pe care o trăiește departe de România.

Însă, recent frumoasa blondină a făcut o serie de dezvăluiri din intimitatea familiei celor doi.

”Un copil este dar de la Dumnezeu”

”Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am un copil, dar așa cum am mai spus, ideea e că trebuie să vină de la Dumnezeu, acest dar, pentru ca într-adevăr, un copil este un dar. Prioritatea numărul unu e sa fiu fericită. Și asta înseamnă să mă fac eu pe mine fericită, oricum pot. Asta este prioritatea mea numărul unu. Cu familie, fără familie, cu copil, făra copil, știu că vrei sa întrebi asta. Ideea este să fiu fericită”, dezvăluie vedeta în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Întrebată dacă dorește să-și mărească familia Iulia Vâtur a spus faptul că: „Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu.”

Cu ce se ocupă Iulia Vântur în India

Cariera româncei e răsunătoare – Iulia Vântur urmează să se lanseze în cinematografia hindi, iar acest lucru se va concretiza cu ajutorul lui Salman Khan. O sursă apropiată a actorului a transmis faptul că Salman va face un anunț în curând, după ce lucrurile se vor întoarce la normal, scrie bollywoodhungama.com.

Sursele mai spun că Iulia Vântur ar avea un rol în producția viitoare a lui Salman Khan, ”Kabhi Eid Kabhi Diwali”. Vedeta în vârstă de 39 de ani a mai apărut în producții precum ”Bunraku” (2008) , o producție americană în regia lui Guy Moshe, în 2013 a avut apariții eveniment în ”Las Fierbinți”, dar și în episodul aniversar ”La bloc”. În 2014, vedeta a jucat în filmul indian ”O Teri song Umbakkum”, o peliculă produsă de Atul Agnihotri. Iulia Vântur a urmat cursurile Facultății de Drept din Iași în perioada 1999 – 2003.

Publicat: 26 Jun. 2020, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă