Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Vântur în India! Salman Khan a aflat și este șocat de imaginile văzute

Publicat: 21 May. 2020, 10:21 Vedete

Iulia Vântur este o femeie norocoasă! Românca se află în India, alături de celebrul Salman Khan și familia acestuia, iar vedeta se află pe o scară ascendentă a succesului!

Cariera româncei e răsunătoare – Iulia Vântur urmează să se lanseze în cinematografia hindi, iar acest lucru se va concretiza cu ajutorul lui Salman Khan. O sursă apropiată a actorului a transmis faptul că Salman va face un anunț în curând, după ce lucrurile se vor întoarce la normal, scrie bollywoodhungama.com.

Sursele mai spun că Iulia Vântur ar avea un rol în producția viitoare a lui Salman Khan, ”Kabhi Eid Kabhi Diwali”. Vedeta în vârstă de 39 de ani a mai apărut în producții precum ”Bunraku” (2008) , o producție americană în regia lui Guy Moshe, în 2013 a avut apariții eveniment în ”Las Fierbinți”, dar și în episodul aniversar ”La bloc”. În 2014, vedeta a jucat în filmul indian ”O Teri song Umbakkum”, o peliculă produsă de Atul Agnihotri. Iulia Vântur a urmat cursurile Facultății de Drept din Iași în perioada 1999 – 2003.

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii

Vedeta a mărturisit pentru Viva că această perioadă este o provocare pentru noi toți, iar statul în cază, izolată alături de familie, a făcut-o să se gândească la anumite lucruri.

”Mă gândesc ca la o nouă etapă. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am învățat, am evoluat, m-am transformat. Mă gândesc că până la 40 am acumultat, că am discernământ să-mi fac o selecție a lucrurilor cu adevărat importante pentru mine și să mă bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viața mea. Viața costă timp!

După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a spus vedeta.

Publicat: 21 May. 2020, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă