Fericire mare! Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii: „După 30 de ani…”

Publicat: 20 May. 2020, 10:21 Vedete

Este fericire mare în sufletul Iuliei Vântur, vedeta care și-a făcut un rost în viață și este tare iubită de români, dar și de străini!

Iulia Vântur stă și ea în locuință, alături de familie, în India, de ceva timp, din cauza pandemiei de coronavirus. Iar perioada în care a stat închisă i-a oferit timp să se gândească la ceea ce își dorește și ceea ce simte. Astfel, Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii, dar și despre ce a mai făcut în ultima perioadă.

Vedeta a mărturisit pentru Viva că această perioadă este o provocare pentru noi toți, iar statul în cază, izolată alături de familie, a făcut-o să se gândească la anumite lucruri.

”În primele săptămâni am simțit nevoia să intru într-un proces de conștiință, să-mi fac curățenie în suflet și în minte. Sunt izolată, într-o casă, cu prieteni și o parte din familie, dar și cu oameni pe care abia i-am cunoscut. Mă simt ca în casa Big Brother câteodată, e o provocare să locuiești, pentru o perioadă nedeterminată, într-o astfel de situație. Provocările, chiar și de genul acesta, te expun și te ajută să te cunoști mai bine. Acum nu ni se permite să ieșim afară, suntem invitați/forțați să privim cu atenție în interiorul nostru. În timpul acestei experiențe, am realizat că de multe ori îmi irosesc energia pentru lucruri care nu au atât de multă importanță. Cel mai important este să fim sănătoși: fizic, psihic și spiritual. Nu e nimic mai important în viață decât pacea interioară”, a spus Iulia Vântur.

De asemenea, Iulia Vântur a mărturisit că un copil este o binecuvântare, iar căsătoria nu se află chiar pe primul plan acum.

”Mă gândesc ca la o nouă etapă. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am învățat, am evoluat, m-am transformat. Mă gândesc că până la 40 am acumultat, că am discernământ să-mi fac o selecție a lucrurilor cu adevărat importante pentru mine și să mă bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viața mea. Viața costă timp!

După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a mai spus vedeta.

Publicat: 20 May. 2020, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă