Șoc! Iulia Vântur, în doliu. Khan Wajid a murit

Publicat: 02 Jun. 2020, 10:24 Vedete

Este doliu pentru Iulia Vântur și la Bollywood. Unul dintre cei mai talentați compozitori, Khan Wajid, a murit.

Bărbatul era apropiat al familiei actorului Salman Khan, iubitul româncei. Bărbatul a murit ieri, de 1 iunie, după ce a fost internat de urgență într-un spital din Mumbai. Bărbatul fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, fiind motivul pentru care Khan Wajid a murit.

Artistul avea 43 de ani și era un pion central în cariera lui Salman Khan, arată EVZ.ro. Bărbatul nu a mai putut fi salvat pe patul de spital, pentru că făcuse și complicații, din cauza bolii. Avea o relație bună și apropiată cu legendarul Salman Khan. Atunci când a auzit vestea neagă, actorul a fost devastat. Pe rețelele de socializare, a postat un mesaj de adio.

Iulia Vântur a scris: ”Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o. Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste”.

View this post on Instagram

Kind, gentle and immensely talented. U will live in our hearts forever. Thank u for the amazing legacy u have created ❤️ Your voice will caress our hearts. We love u Wajid Bhai. Rest in peace and love 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on

Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Vântur în India

Iulia Vântur este o femeie norocoasă! Românca se află în India, alături de celebrul Salman Khan și familia acestuia, iar vedeta se află pe o scară ascendentă a succesului!

Cariera româncei e răsunătoare – Iulia Vântur urmează să se lanseze în cinematografia hindi, iar acest lucru se va concretiza cu ajutorul lui Salman Khan. O sursă apropiată a actorului a transmis faptul că Salman va face un anunț în curând, după ce lucrurile se vor întoarce la normal, scrie bollywoodhungama.com.

Sursele mai spun că Iulia Vântur ar avea un rol în producția viitoare a lui Salman Khan, ”Kabhi Eid Kabhi Diwali”. Vedeta în vârstă de 39 de ani a mai apărut în producții precum ”Bunraku” (2008) , o producție americană în regia lui Guy Moshe, în 2013 a avut apariții eveniment în ”Las Fierbinți”, dar și în episodul aniversar ”La bloc”. În 2014, vedeta a jucat în filmul indian ”O Teri song Umbakkum”, o peliculă produsă de Atul Agnihotri. Iulia Vântur a urmat cursurile Facultății de Drept din Iași în perioada 1999 – 2003.

Publicat: 02 Jun. 2020, 10:24 Vedete
Pe aceeași temă