Ce a spus Florin Constantin de la Divertis despre sotia sa. Totul s-a intamplat dupa ce le-a explodat casa

Publicat: 17 May. 2019, 12:37 News 3

Actorul in varsta de 61 de ani, de la Divertis, trece prin clipe extrem de grele.

Ce a spus Florin Constantin de la Divertis despre sotia sa. Actorul si-a pierdut zambetul de alta data, fiindca incercarile vietii l-au adus intr-o stare de tristete profunda.

In prezent, actorul este ocupat cu repetitiile pentru noul spectacol ce va avea premiera pe 24 mai, iar in acelasi timp trebuie sa aiba grija de sotia sa, Iuliana, care a fost diagnosticata cu depresie.

Ce a spus Florin Constantin de la Divertis despre sotia sa

Ce a spus Florin Constantin de la Divertis despre sotia sa

Schimbarile Iulianei au inceput imediat dupa ce apartamentul lor din Iasi a luat foc, in urma unei puternice explozii de gaz. S-a intamplat in urma cu trei ani, cand apartamentul cu patru camere a fost distrus in totalitate.

Acest lucru si-a pus amprenta asupra Iulianei, fiind un declin pentru ea, cazand in groaznica boala numita depresie, cu care tot mai multe persoane se confrunta in ultimul timp.

„Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh” a spus Florin Constantin, potrivit Click!.

Din fericire, anul acesta, firma raspunzatoare de acea explozie i-a oferit actorului o despagubire destul de mare, in valoare de 50.000 de euro, iar acum urmeaza ca Florin sa isi achizitioneze alta locuinta.

„Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini” a continuat acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 17 May. 2019, 12:37 News 3
Pe aceeași temă