Ce a scris medicul din Targu-Jiu pe foaia pacientei de 63 de ani care nu i-a dat spaga. E ireal ca i-a trecut prin cap asa ceva!

Publicat: 11 Feb. 2019, 16:37 News 3
Ce a scris medicul din Targu-Jiu pe foaia pacientei de 63 de ani care nu i-a dat spaga. E ireal ca i-a trecut prin cap asa ceva!

Ieri, Romania a fost socata de o noua eroare medicala a unui doctor specializat care, din cauza salariului mic, a refuzat sa trateze o pacienta.

Ce a scris medicul din Targu-Jiu pe foaia pacientei de 63 de ani

 

O femeie a murit pentru ca nu a dat spaga medicului. Ce salariu COLOSAL are barbatul
O femeie a murit pentru ca nu a dat spaga medicului cu salariu de 15.000 de lei pe luna

Femeia a murit la un spital din Craiova deoarece a tratamentul a fost administrat prea tarziu. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a dispus efectuarea de verificări în cauză.

Componenţa Comisiei de Etică în cazul doctoriţei care ar fi refuzat să consulte un pacient şi a scris în foaia de observaţie nemulţumirile sale legate de salariu şi de lipsa de personal a fost modificată la solicitarea acesteia, a declarat săptămâna trecută, managerul SJU Târgu Jiu.

″În data de 31 ianuarie, doamna doctor a prezentat o hârtie în care solicita ca unul dintre membrii Consiliului de Etică, în speţă doamna jurist Horhoianu să nu participe la această analiză întrucât, spune dumneaei în hârtie, că a avut unele probleme personale cu respectiva şi că doreşte să fie asistată de un avocat. În baza hârtiei, Consiliul de Etică ne-a prezentat nouă, Comitetului Director, o solicitare pentru înlocuirea doamnei Horhoianu din comisia respectivă (…). Am primit un aviz de etică de la Comisia de Etică şi acolo au fost depistate anumite vulnerabilităţi”, a spus Gigel Capotă.

Ce a scris medicul din Targu-Jiu pe foaia pacientei de 63 de ani care nu i-a dat spaga. E ireal ca i-a trecut prin cap asa ceva!Managerul SJU Târgu-Jiu a declarat că a fost convocată Comisia de etică, a fost sesizat Colegiul Medicilor şi a fost constituită şi o comisie interdisciplinară.

“Am convocat în regim de urgenţă Comisia de etică pentru a face o analiză privind aspectele semnalate, cât şi de a veni cu propuneri şi măsuri în consecinţă. Totodată, a fost sesizat şi Colegiul Medicilor, pentru analiză şi măsuri. Suplimentar de măsurile respective, având în vedere evenimentele deosebite care au fost în ultimul timp, cu evoluţia agravantă a unor cazuri de afecţiuni bronhopulmonare cronice, am constituit şi o comisie de analiză interdisciplinară din care face parte directorul medical, care este medic specialist pe Infecţioase, cu un medic primar de la Dispensarul TBC, cu preşedinta Colegiului Medicilor, cu şeful de la Urgenţe şi cu şeful ATI-ului. Printre altele, comisia respectivă va analiza situaţia punctuală prezentată în media privind modul de acordare a îngrijirilor medicale de specialitate către unele categorii şi cazul respectiv la care s-a făcut referire”, a precizat, pe 29 ianuarie, Gigel Capotă.

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Feb. 2019, 16:37 News 3
Pe aceeași temă