Ce a făcut Faimosul Radu Itu la întoarcerea în România!

Publicat: 30 mart. 2022, 11:08 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Faimosul Radu Itu de la Survivor s-a răsfățat cu de toate la întoarcerea în România de la reality show-ul filmat în Dominicană!

“Vroiam să fac fizioterapie dar m-am gândit de ce să fac din moment ce mănânc bine și mă odihnesc aici”

 Ce l-a speriat în jungla dominicană  pe Radu Itu! “Numai la capul meu, într-o dimineață, era  un scorpion mort cam de vreo 5-6 centimetri…”

 Nu doar culinar ci s-a și delectat cu iubita în oraș. Reporterii Ciao.ro l-au surprins la filmul Batman, acolo unde s-a afișat împreună cu iubita sa, Ana, viitoarea lui soție. Cât de bine se înțeleg cei doi și cât de mult i-a lipsit aceasta când a fost plecat în Dominicană dar și ce l-a speriat cel mai tare în junglă, Radu Itu a dat totul din casă!

Te-ai întors acasă cu 8 kilograme în minus! Cum a fost acolo, ce nu ți-a plăcut deloc ca și mâncare?

Păi ce să nu-mi placă ca și mâncare, că nu era deloc mâncare! Nu era decât recompensă pe care o câștigam noi, care, nu știu,  a fost foarte puțin, un kilogram de orez la 10-12 persoane, ne ajungea câte o lingură de orez pe zi! Da, într-adevăr a fost foarte greu acest concurs dar am învățat foarte multe chestii! Am învățat să îmi spun punctele mele de vedere și da, am slăbit foarte mult! Eu am slăbit înainte de concurs, să mă antrenez pentru acest concurs dar se pare că am greșit dar ce să zic, din greșeli învățăm și a fost frumos,  cea mai tare experiență ever! Aș mai repeta-o dar nu în acest moment! Nu în acest moment aș repeta-o, poate peste un an de zile,  pentru că acum știu cum se mănâncă acest Survivor!

Ce ți s-a părut cel mai greu, acolo fiind, în afară de condițiile de trăi, probabil?

Cel mai greu mi s-a părut că nu mâncam și dorul de casă, dorul de oamenii dragi și de prietena mea! Și acum am văzut, s-a schimbat, deci Dumnezeu mi-a dat  cea mai frumoasă experiențe ever și m-a scos din această experiență la momentul potrivit!

Când te-ai întors în ce anume ai dat iama, așa, din punctul de vedere al mâncării? La ce ai poftit de fapt?

De toate mâncăm, absolut de toate! Mă duceam la bunica și mâncăm pâine cu ou, plăcinte, clătite, deci ce vorbeam acolo cu colegii, am mâncat tot. Și acum mănânc într-una, de când am venit! Ana, prietena mea îmi zice că am tenie (râde).

Cum ești cu piciorul, cum o să te refaci?

Uite, cred că am mai luat 2-3 kilograme în plus, dar cred că trebuie să mai iau vreo 10, dacă nu mai bine,  iar piciorul se reface încet-încet acum, tot mai simt înțepături și dureri…

Faci și tratament acum?

Tratamentul este doar repaos  și mâncat bine și odihnă, atât!  Nu fac niciun tratament. Vroiam să fac fizioterapie dar m-am gândit de ce să fac din moment ce mănânc bine și mă odihnesc aici. Și cu ajutorul lui Dumnezeu, trecem peste orice!

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și cu cine ai vrea să ții legătura  după ce se termină concursul?

Eu m-am înțeles bine cu toată lumea! E normal să mai ai discuții și așa mai departe pentru că suntem într-un reality  show și e normal, dar eu sunt de părere că m-am înțeles cu toată lumea!

Există cineva care te-a supărat în mod special și cu care nu mai vrei să ai legătură?

Nu! Ne-am supărat pe moment și acum zic că nu mai vorbesc cu unul sau cu celălalt dar eu nu țin râcă pe nimeni și o să vorbesc cu toată lumea!

Ce te-a speriat acolo, în junglă? Vorbeai despre scorpioni!

Păi da, numai la capul meu, într-o dimineață, era  un scorpion mort cam de vreo 5-6 centimetri, dar nu… Șerpi erau la ordinea zilei, mergeam pe acolo prin junglă și treceau șerpi prin fața mea… Nu știu dacă m-a speriat ceva. Pe mine nu m-a speriat decât foamea pentru că am leșinat în a patra sau a cincea zi,  am stat 5-10 secunde la pământ, m-am ridicat și aia a fost! Nu am băut apă  în ziua respectivă, nemâncat fiind trebuia să bei foarte multă apă și eu nu am băut decât un litru-doi,  trebuie să bei 5-6 litri de apă dacă nu mănânci pentru că automat  organismul și corpul uman este 70% apă …

Cum a fost revederea cu iubita ta?

Revederea? Am luat-o în brațe la aeroport, a fost cea mai frumoasă revedere pe care poate să o trăiască un om când ajunge acasă!

Voi sunteți de mult timp împreună, vă gândiți să duceți relația voastră la un alt nivel?

Da, am și vorbit despre chestia asta! Ne gândim la o nuntă. Tot în Bali am cerut-o  în căsătorie, pe 7.02.2020 și de atunci suntem într-o relație frumoasă, suntem suflete pereche și mergem împreună și la bine și la rău. A stat lângă mine și la bine și la rău și când sunt sus e lângă mine și când sunt jos este lângă mine dar mă  ajută și îmi dă  sfaturi, le primesc cu inima sus.

Afacerea ta cu pălării cum merge?

Acum mă focusez puternic pe afacerea mea de pălării,  anul  acesta, dar nu știu ce se va întâmpla, ce va veni peste  noi, că se pare că nu prea e bine!

Ți-e teamă de război?

Nu mi-e frică de război! Dar îmi spunea cineva pe aici ”Ce faci, mă? Ai plecat  pe pandemie și te întorci pe război?”. Ce să facem, asta e!

Ai prieteni pe acolo, prin zona afectată?

Nu, nu am prieteni, nu mă uit în mass-media,  nu mă uit nicăieri că dacă mă uit, am impresia că  aruncă cu bombe spre noi, nu citesc!

 

 

 

 

Publicat: 30 mart. 2022, 11:08 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă