Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după ce ar fi încasat o bătaie zdravănă de la Alex Bodi: ”Așa se produce schimbarea”

Publicat: 04 Oct. 2020, 14:03 Vedete

Bianca Drăgușanu a ajuns în centrul atenției din nou, recent, după ce blondina ar fi încasat o bătaie. Imaginile apărute în spațiul public au revoltat foarte multe persoane, iar vedeta a continuat să șocheze cu alte postări de pe internet.

Dragoste cu năbădăi, am putea spune. Bianca Drăgușanu a postat recent noi imagini pe rețelele de socializare, după ce ar fi încasat o bătaie de la partenerul ei. Se ceartă, se împacă… iar acum a uimit din nou! Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o imagine în care apare alături de Alex Bodi, semn că cei doi s-ar fi împăcat în urma scandalului. Apoi, Bianca a postat și o imagine din Maldive.

”Nu este vorba despre perfect. Este vorba de efort. Și când îl depui în fiecare zi, acolo are loc transformarea. Așa se produce schimbarea”, este mesajul scris de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare în urmă cu 13 ore.

View this post on Instagram

It’s not about perfect. It’s about effort. And when you bring that effort every single day,that’s where transformation happens. That’s how change occurs. #🐅🐅

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri-bombă: ”Am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă”

“Dragii mei, astăzi, am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine, pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare. Și urmează să dau toate măștile jos și toți ochelarii jos ca să vedeți, de fapt, despre ce e vorba real în viața mea, pentru că știu că sunteți foarte mulți care mă apreciați și care vă dați cu părerea despre ceea ce fac eu, despre ceea ce sunt eu.
Ei bine, și pentru că eu sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să-mi dau măștile jos, ochelarii jos și am să vă arăt cum arată o femeie iubită nemachiată. Vestea pe care vreau să v-o spun: un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Și, bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia care ea merită să aibă o mamă fericită, bună, frumoasă și activă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are așa… un iz de dramă, stați aproape!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce se afla în mașină, fiind vizibil afectată de situație.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Oct. 2020, 14:03 Vedete
Pe aceeași temă