Ce a cumpărat Oana Roman cu 70 de lei de la Mega Image. Vedeta, revoltată din cauza prețurilor!

Publicat: 01 feb. 2024, 10:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Oana Roman a răbufnit pe Instagram, după ce s-a întors de la supermarket. Vedeta le-a arătat urmăritorilor ei câte produse a putut să cumpere cu 70 de lei.

Oana Roman și-a arătat nemulțumirea față de prețurile din supermarketurile din România. Vedeta a mers la Mega Image să-și cumpere câteva produse alimentare și a rămas surprinsă când a ajuns la casă. Pentru 6 iaurturi, un pachet de unt, 3 banane, o pungă de cacao instant și o sticlă cu lapte, fiica lui Petre Roman a scos din buzunar 70 de lei și 48 de bani.

Oanei Roman i s-a părut că suma nu se justifică și este destul de mare pentru salariile din România. Vedeta a publicat un filmuleț pe platforma TikTok, unde a prezentat produsee cumpărate, bonul și ulterior a transformat suma în euro. Astfel pentru produsele cumpărate, ea a plătit 14 euro. Oana Roman a precizat că în alte țări europene, cu această sumă poți achiziționa mai multe produse alimentare.

„O să vă arăt ce am cumpărat azi cu 70 de lei și 48 de bani. O sticlă de lapte de un litru și jumătate, un pachet de unt care, atenție, era la reducere 20%, două iaurturi cu afine, 4 iaurturi cu căpșuni, o pungă de cacao instant și 3 banane. Toate aceste lucruri au costat 70 de lei, adică 14 euro. Eu acum vă întreb, în Franța, în Germania, în Italia, în Spania, lucrurile astea costă 14 euro? Sau ce poți cumpăra într-o altă țară europeană cu suma de 14 euro? Practic sunt 6 iaurturi, un pachet de unt, 3 banane, o pungă de cacao instant și o sticlă de lapte”, a spus Oana Roman într-un videoclip publicat pe TikTok.

@oanaromanoficial ce am cumpărat cu 70 de lei la Mega. foarte scump mi s a părut comparativ cu salariile din România. voi ce credeți? #foryou #fyp #oanaroman #cumparaturi ♬ original sound – oana roman

Oana Roman îl face praf pe Marius Elisei

Recent, Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că relaţia cu Marius Elisei a fost un iad, iar faptul că s-a terminat a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. De asemenea, Oana Roman a afirmat că tatăl fiicei sale suferă de o tulburare de personalitate, iar acest lucru le-a afectat căsnicia.

După afirmațiile făcute de Oana Roman, Marius Elisei a vrut să-și spună propria parte a poveștii. Bărbatul își acuză fosta parteneră de viață că lucrurile dintre ei nu au funcționat încă de la început, când Oana Roman i-ar fi ascuns primele luni de sarcină.

Oana Roman: „Minciuna are picioare foarte scurte”

Vedeta a negat acuzațiile fostului său soț cu privire la faptul că i-ar fi ascuns sarcina timp de 4 luni. Ba chiar a făcut publice imagini și declarații din perioada în care era însărcinată în luna a 3-a. Fiica lui Petre Roman a mai susținut că prima vizită la medic a avut loc la 5 săptămâni de sarcină, vizită la care a fost prezent și Marius Elisei.

„Să facem un calcul: iunie până în septembrie 5, când am anunțat public, sunt trei luni. Dacă te uiți la emisiunea lui Măruță, explicam cum am fost împreună la ecografie deja de câteva ori. Prima a fost la cinci săptămâni. Cum să spui că am ascuns sarcina patru luni? Eu v-am zis: minciuna are picioare foarte scurte. P.S. Ne-am cunoscut în ianuarie și am început relația fix pe 13 ianuarie. Nu în februarie! Greu cu memoria și greu cu matematica”, a scris Oana Roman pe Instagram.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 01 feb. 2024, 10:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×